190 τα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα – Τα 5 σε σοβαρή κατάσταση



Νέα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα που φτάνουν τα 73 ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (13/03) το υπουργείο Υγείας, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στη χώρα μας στα 190.

Από τα νέα κρούσματα, τα 36 είναι υπό διερεύνηση. Έντεκα είναι τα λεγόμενα «ορφανά», τα 9 στην Αττική ενώ πέντε άνθρωποι άτομα νοσούν σοβαρά.

«Η εξάπλωση και διασπορά του κορονοϊού συνεχίζεται στην Ευρώπη και στη χώρα μας», τόνισε ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας λοιμωξιολόγος, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό.

«Θα κάνουμε ότι χρειαστεί, θα εφαρμόσουμε όποιοι μέτρο χρειαστεί προκειμένου να προστατεύσουμε τους συνανθρώπους μας», τόνισε από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Από το newsbomb.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “190 τα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα – Τα 5 σε σοβαρή κατάσταση

  1. Καλησπέρα, πριν λίγο η δυαδική βολτίτσα έπεσε σε ένα “θαυματουργό φάρμακο” την ιντερφερόνη. Λόγω κάποιας εμπειρίας αρχικά θα ενημερώσω πως χρησιμοποιείται για την ανοσοτροποποιητική δράση που εμφανίζει και καθυστερεί την εξέλιξη της πολλαπλής σκλήρυνσης. Μια συγκεκριμένη ιντερφερόνη η β-1β παρουσιάζει και κάποια δράση κατά των ιών. Οι παρενέργειες όμως είναι ΣΟΒΑΡΑ ΓΡΙΠΩΔΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ! Μετά από 3-4 μήνες σταθερής αγωγής συνηθίζεται (και άμα!). Και τότε εμφανίζεται και δράση κατά των ιών. Και είναι ενέσιμο. Και ακριβό! Συνεπώς: άνθρακες ο θησαυρός!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.