Αποκατάσταση και ασφαλτοστρώσεις οδών στη Δημοτική Ενότητα Ελλησπόντου



Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Αποκατάσταση και ασφαλτόστρωση συνδετηρίων οδών Δ.Ε. Ελλησπόντου», από το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα και τον ανάδοχο του έργου, παρουσία του αντιδημάρχου Ευάγγελου Σημανδράκου.

Σκοπός του έργου είναι η υλοποίηση των απαραίτητων εργασιών για την αποκατάσταση οδών του δημοτικού οδικού δικτύου των Τοπικών Κοινοτήτων Καπνοχωρίου, Τετραλόφου και Αγίου Χαραλάμπου της Δημοτικής Ενότητας Ελλησπόντου. O προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 550.00 ευρώ, με τον προϋπολογισμό της σύμβασης να είναι 213.459,75 ευρώ.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν κατασκευή κόμβων, στη συμβολή της επαρχιακής οδού Τ.Κ. Τετραλόφου με τη δημοτική οδό προς την Τ.Κ. Αγίου Χαραλάμπου, καθώς και στην είσοδο της Τ.Κ. Αγίου Χαραλάμπου, για την ασφάλεια της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων.

Επίσης, πρόκειται να πραγματοποιηθεί κατασκευή τεχνικών με σχάρες στη δημοτική οδό εισόδου Τ.Κ. Καπνοχωρίου για τη διευθέτηση των όμβριων υδάτων. Ακόμη θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις δημοτικών οδών στην είσοδο της Τ.Κ. Καπνοχωρίου από την εθνική οδό Κοζάνης-Θεσσαλονίκης, στις εισόδους Τ.Κ. Τετραλόφου-Τ.Κ. Αγίου Χαραλάμπου στα τμήματα των κόμβων, καθώς και στης Τ.Κ. Τετραλόφου – ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου. Τέλος πρόκειται να πραγματοποιηθούν ασφαλτοστρώσεις τμημάτων δρόμων των Τ.Κ. της Δ.Ε. Ελλησπόντου σύμφωνα με τις ανάγκες αποκατάστασης που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια υλοποίησης του έργου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.