Αλλαγές στο ωράριο προσέλευσης και εξυπηρέτησης του κοινού από τις υπηρεσίες του Δήμου Εορδαίας – Ανακοινώσεις για ΚΗΦΗ, ΔΑΚ και κολυμβητήριο



Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, για το χρονικό διάστημα από σήμερα 13-3-2019 έως και τις 27-3-2020 και για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας στα πλαίσια κατεπειγόντων μέτρων πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, η εξυπηρέτηση του κοινού στις κάτωθι Υπηρεσίες του Δήμου Εορδαίας:

Διοικητικές & Οικονομικές Υπηρεσίες (Δημοτικό Κατάστημα, Δημοτικές Ενότητες)
ΚΕΠ
Δ/νση Κοινωνικής Πρόνοιας
Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών
Δ/νση Περιβάλλοντος – Πολεοδομίας – Αγροτικής Ανάπτυξης
θα πραγματοποιείται από 8:00 π.μ. έως και 12:00 μ.μ.

Οι πολίτες μπορούν να ζητούν την εξυπηρέτησή τους ηλεκτρονικά και να λαμβάνουν, με τον ίδιο τρόπο, τα αιτούμενα έγγραφα από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Συνιστάται σε όλους τους πολίτες η χρήση των ηλεκτρονικών πληρωμών στις συναλλαγές τους με το Δήμο.

Τέλος ο Δήμος Εορδαίας παρακαλεί τους δημότες του να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους και να παραμείνουν στις οικίες τους όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, συμβάλλοντας από πλευράς τους στα μέτρα πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Δεν αναστέλλεται η λειτουργία του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Εορδαίας

Έπειτα από το 12066/Δ12341/11-3-2020 έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και δεδομένου ότι στα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων παρέχονται υπηρεσίες όπως σίτιση, νοσηλευτική, φροντίδα κ.α. οι οποίες είναι απολύτως αναγκαίες και όχι ψυχαγωγικού χαρακτήρα, το ΚΗΦΗ Δήμου Εορδαίας θα συνεχίσει να λειτουργεί.

Ωστόσο εφόσον υπάρχει δυνατότητα συνιστάται η παραμονή των ωφελούμενων ηλικιωμένων στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Σε κάθε περίπτωση η παροχή των αναγκαίων υπηρεσιών, από πλευράς των εργαζομένων του ΚΗΦΗ Δήμου Εορδαίας, θα γίνεται με χρονικό προγραμματισμό ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός των ωφελούμενων στον ίδιο χώρο.

Αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Πτολεμαΐδας

Το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Εορδαίας, αφού έλαβε υπόψη την τελευταία ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Πτολεμαΐδας στα πλαίσια εντατικοποίησης των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και προς αποφυγή διασποράς του κορωνοϊου COVID 19.

Η αναστολή λειτουργίας θα ισχύσει από σήμερα 13-3-2020 μέχρι εκδόσεως νεότερης απόφασης και κατόπιν στάθμισης των δεδομένων που θα επικρατήσουν στη χώρα μας.

Αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας

Το Δ.Σ. της Κολυμβητικής Ακαδημίας «Δελφίνια» Πτολεμαΐδας, αφού έλαβε υπόψη την τελευταία ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας,στα πλαίσια εντατικοποίησης των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και προς αποφυγή διασποράς του κορωνοϊου COVID 19.

Η αναστολή λειτουργίας θα ισχύσει από σήμερα 13-3-2020 μέχρι εκδόσεως νεότερης απόφασης και κατόπιν στάθμισης των δεδομένων που θα επικρατήσουν στη χώρα μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.