Οι ανακοινώσεις Συλλόγων της Κοζάνης σχετικά με τη λειτουργία τους λόγω κορονοϊού



ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Κλείσιμο τμημάτων

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, για αναστολή της λειτουργίας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Κοζάνης ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων του, για προληπτικούς λόγους, μέχρι νεωτέρας.

Η επαναλειτουργία των τμημάτων θα γίνει εφόσον κριθούν κατάλληλες και ασφαλείς οι συνθήκες.


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, ο σύλλογός μας αναστέλλει τη λειτουργία όλων των τμημάτων, για προληπτικούς λόγους μέχρι νεωτέρας.

Η επαναλειτουργία θα γίνει όταν επιτραπεί από το υπουργείο και η λειτουργία των σχολείων.


Ανακοίνωση-Γνωστοποίηση του Συνδέσμου Γραμμάτων & Τεχνών Νομού Κοζάνης

Σύμφωνα με την Απόφαση του Υπουργού Υγείας τα τμήματα των Ανηλίκων και Ενηλίκων χορευτικών τμημάτων και το τμήμα χορωδίας δεν θα λειτουργήσουν από Τετάρτη 11-3-2020 έως 24-3-2020.

Σύμφωνα με την Απόφαση του Υπουργού το Μουσείο παραμένει ανοιχτό με την προϋπόθεση η ξενάγηση θα γίνεται σε ομάδες έως δέκα (10) ατόμων.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΜΑΡΙΝΑΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ο Σύλλογος Σαμαριναίων Κοζάνης “Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ” ανακοινώνει ότι, βάσει της υφιστάμενης κατάστασης, αναστέλλει καθε δραστηριότητά του μέχρι νεοτέρας για λόγους πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ενημερωνουμε ,οτι μετα την κατασταση που υπαρχει κ στην περιοχη μας με το θεμα του Κορωνοιου, ο συλλογος αναστελλει προληπτικα , τη λειτουργια ολων των μαθηματων απο αυριο Τεταρτη 11 Μαρτιου κ για μια εβδομαδα προς το παρον ,μεχρι κ 18 Μαρτιου.. αν θα συνεχιστει ,θα σας ενημερωσουμε.


Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνια

Αναβάλλονται όλα τα μαθήματα και δραστηριότητες του συλλόγου για 15 Ημέρες


Κατόπιν της υπ. αριθμ. 16838 Κ.Υ.Α (Φ.Ε.Κ. Αρ. 783/10-3-2020) στην οποία προβλέπετε η αναστολή της λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και δομών της χώρας και με γνώμονα την προστασία του αγαθού της Δημόσιας Υγείας, η διοίκηση του Α.Σ. Σερβίων “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων για 14 ημέρες, από 11-3-2020 έως και 24-3-2020.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης “Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ” συνεδρίασε εκτάκτως στις 10/03/2020 και σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας, αναστέλλει κάθε δραστηριότητα του Συλλόγου από Τετάρτη 11/03/2020 έως και την Τρίτη 24/03/2020 για λόγους πρόληψης και προστασίας.

Ευχαριστούμε για την Κατανόηση.


Με ομόφωνη απόφαση το Δ.Σ. του συλλόγου ΑΜΕΑ Κοζάνης αναστέλλει την λειτουργία του κέντρου φροντίδας από τις 11-3-2020 μέχρι νεοτέρας , καθώς και την αναβολή της μουσικής βραδιάς που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο στις 14-3-2020 στο καφέ the Lab .


Σύμφωνα με τις αποφάσεις και τις υποδείξεις των αρμόδιων φορέων Ο Σύλλογος Γρεβενιωτων Κοζάνης ” Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ” μετά από έκτακτη τηλεδιάσκεψη ( teleconference) των μελών του ΔΣ αποφάσισε ότι αναστέλλονται για δύο εβδομάδες όλες οι δραστηριότητες του Συλλόγου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.