Ο Γ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κοζάνης χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου



1. Προς εξυπηρέτηση των λατρευτικών αναγκών των πιστών, κατά την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, θα τελούνται στον Ιερό Καθεδρικό και Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Κοζάνης δύο Ακολουθίες των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου. Η πρώτη Ακολουθία αρχίζει στις 6.30 μ.μ. και η δεύτερη στις 8.30 μ.μ.

2. Ο Γ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός θα τελεστεί την Κυριακή Β΄ Νηστειών (του Γρηγορίου Παλαμά), 15 Μαρτίου 2020, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κοζάνης, στις 6.00 μ.μ., χοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Παύλου. Τον θείο λόγο θα κηρύξει ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος κ. Δημήτριος Χαρισίου, με θέμα «Πρόσκληση μετανοίας σε καιρούς κρίσεως».

Από την Ιερά Μητρόπολη


Ιερά Μητρόπολις Σερβίων & Κοζάνης: Ωράριο Εξυπηρέτησης Κοινού (10:00 – 11:00)

Η Ιερά Μητρόπολις Σερβίων & Κοζάνης, σύμφωνα με το υπ. αρ. 1292/508/11-3-2020 Εγκύκλιον Σημείωμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος «περί λήψεως μέτρων για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού», ανακοινώνει ότι (έως και την 29ην Μαρτίου 2020) οι Υπηρεσίες εξυπηρέτησης Κοινού θα λειτουργούν μόνο μεταξύ 10:00 π.μ. – 11:00 π.μ..

Από την Ιερά Μητρόπολη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.