Αναστολή λειτουργίας δομών του Δήμου Κοζάνης για δεκατέσσερις ημέρες – Η ανακοίνωση του Δήμου



Την αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων της χώρας για δεκατέσσερις ημέρες και για προληπτικούς λόγους, με στόχο τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού στην κοινότητα, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης 10 Μαρτίου 2020, o υπουργός Υγείας.

Ο Δήμος Κοζάνης έχοντας ως γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας, που διασφαλίζεται με οποιαδήποτε ενέργεια ως υπέρτατο αγαθό, προχωρά στην αναστολή λειτουργίας (για δύο εβδομάδες) στις κάτωθι δομές:

Παιδικοί σταθμοί
ΚΔΑΠ
ΚΔΑΠμεΑ
ΚΗΦΗ
Δημοτικό Ωδείο
Φιλαρμονική «Πανδώρα»
Εικαστικό Εργαστήρι
Φωτογραφικό Εργαστήρι
Αναγνωστήριο Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Καθώς και όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Κοζάνης (γήπεδα, κολυμβητήριο).

Για τη διεξαγωγή των αγώνων θα υπάρξει συνεννόηση με τις αντίστοιχες ενώσεις.

10 σχόλια στο άρθρο “Αναστολή λειτουργίας δομών του Δήμου Κοζάνης για δεκατέσσερις ημέρες – Η ανακοίνωση του Δήμου

  1. ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΜΜΕΣΟΤΑΤΑ ΝΑ “ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ” ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ “ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ” ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ “ΚΑΘΟΝΤΑΙ” ΟΠΩΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ – ΠΑΣΧΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΩΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ),
    ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΑΜΜΕΣΟΤΑΤΑ…………..

    1. Σωστός και η εκπαιδευτική να πάνε να βοηθήσουν στον ψεκασμό και απολύμανση τον σχολείον και όχι να πάνε για καφέδες και τσίπουρα

    2. Αν δεν γνωρίζετε “ΚΩΣΤΑΣ” καλό είναι να μη σχολιάζετε μόνο! Όλες οι καθαρίστριες δεν κάθονται εδώ και πολλά χρόνια τις ημέρες των εορτών ούτε και το καλοκαίρι που είναι κλειστά τα σχολεία.. αντιθέτως απασχολούνται κανονικότητα σε άλλα δημοτικα κτηρια, δρόμους κλπ! Αν κάθονται όπως πιστεύετε κάθονται γιατί δικαιούνται άδεια η οποία και είναι κανονικότητα δηλωμένη!! Όλα αυτά σε αντίθεση με τους εκπαιδευτικούς που απλά κάθονται αυτές όλες τις ημέρες των διακοπών ενώ θα μπορούσαν να απασχολούνται σε πρωτοβάθμιες, δευτεροβάθμιες, δημαρχία και σε τόσα άλλα σημεία !
      Κι απαντά μια εκπαιδευτικός !

      1. ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ (μιλάω για πραγματικές ώρες εργασίας) ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ. Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ (κάτι ξέρω προφανώς……..και ξερετε ότι έχω δικιο). Και από εμένα πληρώνεστε……………… (ελεύθερος επαγγελματίας…..).
        ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ “ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ” ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΛΟΓΩ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ και αναγκων Δημοσιου συμφέροντος ………… ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ “ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ” ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ……………………………
        ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ………………………

    3. Και για του λόγου το αληθές οι καθαρίστριες από σήμερα απολυμαινουν τα σχολεία και οοοοοολα τα δημοτικά Και δημόσια κτήρια αντί να γίνει επαγγελματική απολύμανση από το δήμο. Συγχαρητήρια. Οι υπόλοιποι μπορείτε απλά να μείνετε σπίτι ή στις καφετέριες και να λέτε “καλά κάνουν..είναι η δουλειά τους ” κι ας μην είναι.

  2. Το να λέει ο ένας και ο άλλος το μακρύ και το κοντό του δεν βοηθάει ας είμαστε συνεσταλμένος προσεκτικοί σε ότι αφορά την προσωπική υγιεινή και να μην ρίχνει μπηχτες ο ένας στον άλλο η οικογενειακή και κοινωνική συνοχή το μέλημα μας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.