Πραγματοποιήθηκε η 2η διανομή τροφίμων στα Σέρβια στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ



Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 6 Μαρτίου στο Κέντρο Αγροτικής Ανάπτυξης Σερβίων η διανομή τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες των Δήμων Σερβίων και Βελβεντού, στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ.

Τα προϊόντα που διανεμήθηκαν ήταν: Αλεύρι για όλες τις χρήσεις, Ζυμαρικά, Χυλοπίτες, Γάλα Εβαπορέ, Ελαιόλαδο, Ζάχαρη, Ρύζι, Τοματοχυμός, Φακές, Φασόλια, Γραβιέρα Ελληνική, Κασέρι ημίσκληρο, Τυρί Φέτα, Βόειο κρέας, Χοιρινό κρέας, Νωπό κοτόπουλο, Καρότα, Κρεμμύδια και Ακτινίδια.

Οι ωφελούμενοι εγγεγραμμένοι του προγράμματος στους Δήμους Σερβίων και Βελβεντού ανέρχονται σε (173) εκατόν εβδομήντα τρεις και από αυτούς οι (172) εκατόν εβδομήντα δύο ανταποκρίθηκαν και παρέλαβαν τα προϊόντα τους.

Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά χωρίς προβλήματα και χωρίς καμία ταλαιπωρία και καθυστέρηση για τους δικαιούχους του προγράμματος χάρη στην προσπάθεια και την άριστη οργάνωση και συνεργασία των εμπλεκομένων φορέων: της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, του Δήμου Σερβίων, του Κέντρου Κοινότητας Σερβίων, καθώς και του Δήμου Βελβεντού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.