Θες να σπουδάσεις αισθητική στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ; Απαντάμε σε όλες τις ερωτήσεις σου!



Ο τομέας αισθητικής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ είναι ένας από τους περιζήτητους κλάδους. Όλοι οι σπουδαστές του τομέα επαγγελματικού μακιγιάζ στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ, πραγματοποιούν το όνειρό τους: δηλαδή να σπουδάσουν δίπλα στους καλύτερους του χώρου και να αποκτήσουν εξειδίκευση που θα τους ανοίξει πόρτες στην αγορά εργασίας. 

Τι προσφέρει ο τομέας αισθητικής;

Στην ΣΒΙΕ έχουμε βάλει ένα στοίχημα και το έχουμε πετύχει! Κάθε απόφοιτος αισθητικής στο ΙΕΚ μας διακρίνεται για τις γνώσεις του και την κατάρτισή του, με την συντριπτική πλειοψηφία να ασχολείται αποκλειστικά με αυτό που έχει σπουδάσει. 

Ο τομέας αισθητικής των ΙΕΚ ΣΒΙΕ συμμετέχει ενεργά σε διαγωνισμούς Ελλάδας και εξωτερικού και κατέχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς φορείς του χώρου. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ιατρική σχολή Αθηνών δείχνει εδώ και χρόνια εμπιστοσύνη στους σπουδαστές αισθητικής ΣΒΙΕ για ειδικό μακιγιάζ σε μεταπτυχιακό της πρόγραμμα. Αποκλειστική είναι η συνεργασία της με την Ακαδημία Ποδολόγων Ελλάδος, με στόχο την υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στην φροντίδα των κάτω άκρων από τους πλέον ειδικούς του τομέα.

Σε τι υπερέχει η ΣΒΙΕ;

Στην ΣΒΙΕ θα βρείτε πλήρως εξοπλισμένα και υπερσύγχρονα εργαστήρια και θα αισθάνεστε από την πρώτη στιγμή σαν να δουλεύετε σε πραγματικό κέντρο αισθητικής. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με πρότυπα κέντρα SPA και να συμμετέχετε σε μεγάλες εκθέσεις και συνέδρια ομορφιάς σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και σε σημαντικού κύρους σεμινάρια. 

Μόνο η ΣΒΙΕ

  • έχει βραβευτεί συνεχόμενα σε Ελλάδα και εξωτερικό 
  • δημιουργεί για τους σπουδαστές της, μέχρι την αποφοίτησή τους, δωρεάν book (portfolio) με τα projects τους

Η πρακτική σας άσκηση γίνεται σε κορυφαία και δημοφιλή ινστιτούτα spa με δυνατότητα εξειδίκευσης στην Ιατρική Αισθητική. Πάντα σας δίνεται η επιλογή πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+.

Τι ισχύει με τα δίδακτρα;

Στα ΙΕΚ ΣΒΙΕ μπορείτε να βρείτε -40% έκπτωση με εγγραφή early bird! 

Άμεση επικοινωνία: 210 32.32.323 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.