Τι λέει ο καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μόσχος Πολυσίου για τις ιδιότητες και τα οφέλη στην υγεία του Κρόκου Κοζάνης



Η εκπομπή “Προϊόντα Ελλήνων” που παρουσιάζεται κάθε Πέμπτη στο New Epsilon στις 21:00 μ.μ. μετέδωσε τη συνέντευξη του ομότιμου καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κου Πολυσίου Μόσχου
που μίλησε για τις ιδιότητες και τα οφέλη στην υγεία του Κρόκου Κοζάνης.

Δείτε το παρακάτω βίντεο (από το 33:50 και μετά):

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.