Τι υπηκοότητας είναι οι συλληφθέντες μετανάστες στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου;



Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. μόλις το 4% στο σύνολο των συλληφθέντων από την περασμένη Παρασκευή έως σήμερα, είναι Σύροι και στην συντριπτική τους πλειονότητα είναι Αφγανοί και Πακιστανοί

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. για την υπηκοότητα των συλληφθέντων μεταναστών στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου, τα οποία καταρρίπτουν την προπαγάνδα της Τουρκίας περί προσφύγων από την Ιντλίμπ.

Η συντριπτική πλειονότητα των συλληφθέντων μεταναστών από την περασμένη Παρασκευή έως σήμερα, είναι Αφγανοί κατά 64%, Πακιστανοί κατά 19%, υπήκοοι Ιράν, Ιράκ, Μαρόκο, Μπαγκλαντές, Αιθιοπίας και Αιγύπτου κατά 5,4%, Τούρκοι υπήκοοι 5%, Σύροι μόλις το 4% και Σομαλοί 2,6%.

Από το πρωί του Σαββάτου έως σήμερα το απόγευμα έχουν γίνει συνολικά 252 συλλήψεις, εκ των οποίων οι 8 (επτά Αφγανοί, ένας Σύρος) έγιναν σήμερα, από το πρωί έως το απόγευμα.

Οι αποτροπές εισόδου μεταναστών στην ελληνική επικράτεια από τις δυνάμεις της Αστυνομίας και του Στρατού κατά μήκος ολόκληρου του Έβρου, έφτασαν 1.871 σήμερα και συνολικά από το πρωί του Σαββάτου έως και σήμερα το απόγευμα, έφτασαν τις 36.649.

Σήμερα παρότι δεν σημειώθηκαν κάπου σφοδρές συγκρούσεις και εντάσεις, ωστόσο υπήρχαν διάσπαρτες απόπειρες εισόδου από μετανάστες και αντίστοιχα αποτροπές από της δυνάμεις της Αστυνομίας και του Στρατού σχεδόν κατά μήκος ολόκληρης της συνοριογραμμής του Έβρου.

Όπως διαβάζουμε στο news247.gr, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, μόνο στην Λέσβο σημειώθηκαν εισροές σήμερα και συγκεκριμένα 42 άτομα στην Συκαμιά, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Αστυνομία για ταυτοποίηση όπως και οι προηγούμενοι νεοαφιχθέντες των προηγούμενων ημερών και θα ακολουθήσουν την ίδια οδό με τους προηγούμενους.

4 σχόλια στο άρθρο “Τι υπηκοότητας είναι οι συλληφθέντες μετανάστες στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου;

    1. Δεν μας ενδιαφέρει πού γίνεται πόλεμος. Απ’ την στιγμή που φτάνουν σε ασφαλή μωαμεθανική χώρα, δεν είναι πλέον πρόσφυγες αν θέλουν να πάνε αλλού αλλά λαθρομετανάστες.

      Εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω: Αν εισέβαλλαν κάθε μέρα στην Ελλάδα εκατοντάδες ναζί από άλλες χώρες, ανεξαρτήτως εθνικότητος, θα έσκουζες σαν τρελλή, ενώ τώρα, με τους ισλαμιστές, παθαίνεις… αλληλεγΚύη!

  1. ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΒΡΟΥ 28-2-20. Όλα τα έχουμε δει, αλλά «πρόσφυγες» να έρχονται με ταξί πρώτη φορά είδαμε !

  2. Ενώ η ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή έχει αντιδράσει στο φαινόμενο της μαζικής μετανάστευσης του Ισλάμ στην Ευρώπη σφραγίζοντας τα σύνορα βορείως της χώρας μας, στην Ελλάδα σύσσωμο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα με χαρά αποδέχτηκε τη γερμανική και την ευρωπαϊκή απαίτηση της μετατροπής της χώρας μας σε απέραντο καταυλισμό μουσουλμάνων μεταναστών
    Γιατί όλοι οι κατευθυνόμενοι εδώ είναι μουσουλμάνοι και δεν υπάρχει δείγμα χριστιανού, ενώ η φτωχότερη αφρικανική χώρα είναι η χριστιανική Αιθιοπία, όπως και οι Κόπτες Αιγύπτιοι και κανένας απ’ αυτούς δεν προωθήθηκε ;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.