Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 44χρονης στη Βέροια: Δύο συλλήψεις αντρών που ομολόγησαν ότι βίασαν και έπνιξαν την άτυχη γυναίκα



To DNA αποκάλυψε τους δράστες

Εξιχνιάστηκε ύστερα από την ταυτοποίηση γενετικού υλικού η δολοφονία της 44χρονης γυναίκας που βρέθηκε το πρωί της Τρίτης σε χαντάκι πίσω από το σχολικό συγκρότημα Εργοχωρίου. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 50 και 47 ετών. Οι δύο δράστες ομολόγησαν την πράξη τους και περιέγραψαν πώς οδήγησαν την κοπέλα σε ερημική περιοχή, προκειμένου να τη βιάσουν.

Πιο συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν το στυγερό έγκλημα είχαν ταξιδέψει μαζί με το θύμα στην Χαλκηδόνα, προκειμένου να προμηθευτούν ναρκωτικά. Στη συνέχεια και υπό την επήρεια των ουσιών, θέλησαν να τη βιάσουν, αλλά εκείνη αντιστάθηκε. Εκεί κατά την «κατά φύση συνουσία», όπως έδειξε και το ιατροδικαστικό πόρισμα, συνειδητοποίησαν ότι η 44χρονη έχασε τις αισθήσεις της, αφού της έφραξαν τις αναπνευστικές οδούς. Ακολούθως αποφάσισαν από κοινού να την πετάξουν στο σημείο, όπου βρέθηκε τελικά νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, τα άτομα (καταγωγή ΡΟΜΑ) συνελήφθησαν κατόπιν εντάλματος που εκδόθηκε εις βάρος τους και ύστερα από επισταμένες έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας και την μέθοδο ταυτοποίησης DNA που αποκάλυψε την ταυτότητα των δραστών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.