Γενετικό υλικό, κάμερες ασφαλείας και κινητά ελέγχονται για τον φρικτό θάνατο της 44χρονης στην Βέροια



Στη συλλογή γενετικού υλικού, στις κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν την κίνηση ακόμα και μέσα στην πόλη της Βέροιας, στα κινητά τηλέφωνα αλλά και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον της άτυχης 44χρονης επικεντρώνει τις έρευνές της η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας. Από την πρώτη στιγμή έκδοσης του
πορίσματος από την ιατροδικαστή Ελένη Ζαγγελίδου, η οποία ανέφερε ότι πρόκειται για βίαιο θάνατο από ασφυξία, οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του δράστη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του veriotis.gr, ήδη έχουν σταλεί δείγματα DNA προς ανάλυση, ενώ οι αρχές εξετάζουν και οπτικό υλικό που συλλέγουν από κάμερες ασφαλείας. Ελέγχεται τόσο η περιοχή γύρω από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η γυναίκα, όσο ακόμα και από κάμερες ασφαλείας μέσα στην πόλη της Βέροιας τις βραδινές ώρες μεταξύ 22:00 έως 1:00 τα ξημερώματα που υπολογίζεται πως επήλθε ο θάνατος της 44χρονης.

Εξάλλου ελέγχονται και οι τηλεφωνικές συνομιλίες ατόμων του κοινωνικού της περιβάλλοντος, οι οποίοι ήταν και οι πρώτοι που κλήθηκαν να καταθέσουν στις αρχές, όπως επίσης και οι άνθρωποι που η γυναίκα γνώριζε και είχαν έρθει σε επαφή μαζί της λίγες ώρες πριν τη μοιραία στιγμή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.