Εικόνες ντροπής στην Κοζάνη: Άγνωστος άφησε κόκκαλα για τα αδέσποτα έξω από Τράπεζα – Δείτε φωτογραφίες



Τις παρακάτω εικόνες αντίκρισαν το πρωί της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου 2020 περαστικοί και πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς, επί της οδού 11ης Οκτωβρίου στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ένας ηλικιωμένος άνδρας άφησε το συγκεκριμένο “γεύμα” έξω από την Τράπεζα, για τα αδέσποτα της περιοχής.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, τα κόκκαλα που άφησε ο άγνωστος άνδρας για τα αδέσποτα, είναι αφενός προκλητικό σαν θέαμα και πράξη και αφετέρου επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Αν αναλογιστεί κανείς ότι το σημείο έχει αυξημένη κίνηση κατά τη διάρκεια της ημέρας και το γεγονός και μόνο ότι θα μπορούσε να απειληθεί το γεύμα του ζώου από κάποιον περαστικό, καθιστά την πράξη αυτή αρκετά επικίνδυνη.

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής, απέστειλαν τις παρακάτω οι εικόνες στο KOZANILIFE.GR οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν δείγμα φιλοζωίας. Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις και στη συγκεκριμένη περίπτωση, ισούται με έλλειψη υπευθυνότητας, όπως συμπληρώνουν οι κάτοικοι, δηλώνοντας σχετικά: «Η φιλοζωία δεν εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο, όταν αγαπάς τα ζώα δεν θέτεις ούτε τα ζώα, αλλά ούτε και τον κόσμο σε κίνδυνο. Δυστυχώς, η συγκεκριμένη εικόνα δείχνει την έλλειψη παιδείας. Αυτό είναι εικόνα ντροπής».

Στο σημείο έσπευσε άμεσα συνεργείο καθαριότητας  του Δήμου Κοζάνης, όπου περισυνέλεξε και καθάρισε το οδόστρωμα.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

18 σχόλια στο άρθρο “Εικόνες ντροπής στην Κοζάνη: Άγνωστος άφησε κόκκαλα για τα αδέσποτα έξω από Τράπεζα – Δείτε φωτογραφίες

    1. Στο kozanilife άλλη δουλειά δεν έχετε που κάθεστε και ασχολείστε με κόκκαλα και που τα άφησε και ποιος τα έφαγε.Αντε κάντε καμία δουλειά

      1. Πετρος Καλογεροπουλος

        - Edit

        Απαντήστε

        ΑΚΡΙΒΩΣ !!! Δεν υπάρχει,λοιπόν,τίποτα πιο σοβαρό από το έγκλημα -το ασυγχώρητο, ε , παιδιά ; – του παππού! Αυτό το λέτε δημοσιογραφία! Αυτό = ο εξευτελισμός γηραιού συμπολίτη , το αποκαλείτε ενημέρωση!!! ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ!!!

        1. Ε βέβαια επειδή είναι παππούς έχει το δικαίωμα να πετάει ωμό κρέας κ κόκαλα στο δρόμο για σάς παρακαλώ ας σοβαρευτούμε λίγο

  1. Ωμά κόκκαλα με κρέας, το επόμενο γεύμα ωμό ανθρώπινο κρέας. Μέγα πρόβλημα τα αδέσποτα με την άχρηστη δημοτική αρχή.

    1. Ανίκανοι εδώ και 30 συναπτά έτι δεν τους βλέπεις έχουν βαρεθεί περιμένουν να συνταξιοδοτηθούν μόνο για ρουσφέτια είναι. Αδέσποτα παντού κυνηγάνε και τρομάζουν κόσμο και μικρά παιδιά και αυτοί στην κοσμάρα τους.

  2. Νομίζω πως ξέρουμε όλοι ποια είναι η κύρια μια που κυκλοφορεί με γούνα και καροτσάκι λαϊκής

  3. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΑΦΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, Η ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΦΗΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ;

    1. Αν το αδέσποτο φάει ωμό κρέας, τίποτα δεν θα το εμποδίσει να φάει και ανθρώπινο κρέας. Κατάλαβες ??

  4. Αν ο κύριος αυτός το έκανε σε άλλη χώρα, θα τον είχαν βάλει φυλακή!! Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά τα αίσχη!!!

  5. Είναι η ίδια που με το καροτσάκι ταΐζει τα αδέσποτα στον δρόμο για Λάρισα στο ύψος του Αλτινη. Έχουν συμβεί αρκετά ατυχήματα καθώς μαζεύονται εκεί πολλά αδέσποτα για να φάνε

  6. Μαζέψτε την φιλόζωη με την γούνα και το καροτσάκι, είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ, είναι δε τόσο φιλόζωη που φορά επάνω της σφαγμένο ζώο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.