Κοζανίτικη Αποκριά: Παρεμβάσεις της Κοινότητας Κοζάνης σε συνεργασία με τους φανούς

H Κοινότητα Κοζάνης έπειτα από επικοινωνία με όλους τους Φανούς της πόλης πραγματοποίησε παρεμβάσεις, ανάλογες των δυνατοτήτων της σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Η πλειοψηφία των Φανών αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και έγιναν μικρής κλίμακας παρεμβάσεις σε κοινόχρηστους χώρους αλλά και στους χώρους που διεξάγεται το έθιμο, ώστε να είναι έτοιμοι , καθαροί και ασφαλής για τις μέρες της Αποκριάς, όπου χιλιάδες κόσμου θα επισκεφθούν.

Συνολικά δόθηκαν άνω των 500 λίτρων χρώματος , λαδομπογιές, οικοδομικά υλικά, πινέλα και ότι άλλο χρειάστηκε, από τους πόρους της Κοινότητας . Οι παρεμβάσεις έγιναν από τους ανθρώπους και τα μέλη των φανών και της γειτονιάς.

Στόχος μας είναι η άμεση επικοινωνία με το πρώτο κύτταρο της κοινωνίας, αυτό των ανθρώπων της κάθε γειτονιάς, η αμφίδρομη σχέση πολιτών και Κοινότητας και έκφρασης όλων των θεμάτων στα αρμόδια όργανα του Δήμου Κοζάνης.

Είμαστε στη διάθεση όλων των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων ώστε , οποιαδήποτε στιγμή να συνδράμουμε στην παραδοσιακή μας Αποκριά.

Γραφείο Τύπου Κοινότητας Κοζάνης

 

 

 


Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Ολοκληρωμένα πακέτα προτάσεων στολισμού γάμου και βάφτισης

 

 

22 Shares

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοζανίτικη Αποκριά: Παρεμβάσεις της Κοινότητας Κοζάνης σε συνεργασία με τους φανούς

  1. Μια ζωή Πασαλείματα και άρπα κόλα πεταμένα λεφτά και στάχτη στα μάτια ένα πράγμα της προκοπής δεν έχει γίνει 30 Χρόνια η ίδιες παράγκες. Μπρε μπρε μπρε και φουσκωμένα τζοπια για λίγους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.