Ξεκίνησε τη λειτουργία της η τηλεθέρμανση στην ΚοζάνηΣε λειτουργία έχει τεθεί από το πρωί της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου 2019 η τηλεθέρμανση στην πόλη της Κοζάνης.

Νωρίτερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία ξεκίνησε η παροχή της θερμικής ενέργειας λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, ενώ όπως προβλέπει η σύμβαση της ΔΕΥΑΚ με τη ΔΕΗ, η επίσημα προκαθορισμένη  ημερομηνία εκκίνησης  είναι η 15η του Οκτώβρη με 15η Μαΐου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR η τηλεθέρμανση έχει ανοίξει σε όλες τις περιοχές για τους καταναλωτές, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με μια σταδιακή μετάδοση της τελικής θερμοκρασίας,  εκτός από τις περιοχές  που είναι κλειστή λόγω επισκευών.

Μέχρι και την προβλεπόμενη ημερομηνια,  αναμένεται να επιλυθούν όλα τα προβλήματα που παρατηρούνται, έτσι ώστε να τεθεί σε πλήρη και κανονική λειτουργία για όλους τους καταναλωτές μέχρι 15 Οκτωβρίου 2019.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Ξεκίνησε τη λειτουργία της η τηλεθέρμανση στην Κοζάνη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.