Όταν οι προοδευτικοί κάτοικοι του Κρόκου προωθούσαν το προϊόν της παραγωγής τους στην 1η ΔΕΘ το 1926 – Τι απέγινε η 34η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας;ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΙΛΟΥΝ

Του Σταύρου Π. Καπλάνογλου:

Όταν οι προοδευτικοί κάτοικοι της Γκόμπλιτσας (Κρόκου) προωθούσαν το προϊόν της παραγωγής τους στην 1η Διεθνή Έκθεση Θεσ/νίκης το 1926 Σήμερα τι γίνεται με τα προϊόντα της περιοχής μας?

 

4 σχόλια στο άρθρο “Όταν οι προοδευτικοί κάτοικοι του Κρόκου προωθούσαν το προϊόν της παραγωγής τους στην 1η ΔΕΘ το 1926 – Τι απέγινε η 34η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας;

 1. Ανικανότητα και ρεμούλα τη να περιμένει κανείς.
  Όταν μαλώνουν για την πίτα και δεν βγαίνουν τα κομμάτια αυτά συμβαίνουν.

 2. Κ. Καπλάνογλου το ΕΒΕ πρέπει να κλείσει. Εχει φορτοθει το κρατος με κατι τετοιους φορει που δεν προσφερουν τιποτα ανταποδοτικο στις επιχειρησει! φτανει πια!

 3. Στ.Π.Καπλάνογλου

  - Edit

  Απαντήστε

  ΔΙΑΦΩΝΩ –
  Επιγραμματικά θα σας έλεγα: Τα επιμελητήρια χρειάζονται όταν εκτελούν σωστά την δουλειά τους για να ενημερώνουν τα μέλη τους σε ένα μεγάλο πλήθος ζητημάτων (Δημοπρασίες,Νόμοι,κλπ.)
  Χρειάζονται όταν αντιστέκεται και συμβουλεύει σωστά τις κυβερνήσεις και τους άλλους φορείς του δημοσίου με την προϋπόθεση αυτά να τείνουν ”ευήκοον ους”
  Ακόμη χρειάζονται ,την προϋπόθεση μην εκχωρούν τις αρμοδιότητες τους σε τρίτους (Εκθεσιακό κέντρο,δήμοι,περιφέρεια ) πράγμα που συνέβη τα τελευταία χρόνια στήνοντας σχετικές εκθέσεις ως μη όφειλαν.
  Η πολιτεία πρέπει να επιτρέπει την πρόσληψη του αναγκαίου εξειδικευμένου προσωπικού.
  Δεν πρέπει ο χώρος των επιμελητηρίων να είναι χώρος κομματικών αντιπαραθέσεων ,ούτε χώρος στον οποίο τα μέλη των Δ.Σ παίρνουν τις αποφάσεις με την σκέψη την σχετική ανταπόκριση στο πρόσωπο τους ,στις επόμενες εκλογές των ΕΒΕ που θα ε έρθουν και να καλύπτονται από πλήρη διαφάνεια ,και ενημέρωση των μελών για κάθε δαπάνη
  Επειδή το θέμα απαιτεί ξεχωριστή πιο εμπεριστατωμένη έρευνα και παράθεση στοιχείων για όλες τις αρμοδιότητες του θα μου επιτρέψετε να επανέλθω σε μικρο χρονικό διάστημα με νέα δημοσίευση

  1. Ποιος φορέας εκτελεί σωστά τη δουλειά του σε αυτό το κράτος; Κρατικοδίαιτοι όλοι τους. Πρέπει να γίνει εκκαθάριση και ξεσκαρτάρισμα κάποια στιγμή. Και εγώ πιστεύω πως δεν χρειάζεται ο θεσμός του επιμελητηρίου. Και δεν θέλω να επεκταθώ. Οι υπάλληλοι που εργάζονται, μπορούν άνετα να απορροφηθούν σε τομείς που έχουν ανάγκη από προσωπικό. Τα μεγάλα κεφάλια των επιμελητηρίων θα απορροφηθούν και αυτά εκεί για όπου προορίζονται, είναι το μόνο σίγουρο. Και το Εκθεσιακό Κέντρο μπορεί να απορροφηθεί από Δήμο ή Περιφέρεια.

   Να επανέλθετε στο ζήτημα κ. Καπλάνογλου ως πρώην Πρόεδρος που ήσασταν και να αναφερθείτε με ονόματα σε όποιους δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, ή δεν έκαναν καθόλου τη δουλειά τους. Γνωρίζεται σίγουρα καταστάσεις που τυχόν έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.