Ορκίστηκαν 20 νέοι υπάλληλοι στο Δήμο Εορδαίας και νέοι σύμβουλοι στις Κοινότητες Προαστίου και Πτολεμαΐδας

Τους νέους μόνιμους υπαλλήλους του Δήμου Εορδαίας, επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018, όρκισε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς.

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία συγγενών και φίλων των ορκισθέντων.

Πρόκειται για 20 υπαλλήλους του κλάδου ΥΕ εργατών καθαριότητας εξωτερικών χώρων στους οποίους ο Παναγιώτης Πλακεντάς, στον σύντομο χαιρετισμό που ακολούθησε της τελετής, ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα, ενώ υπογράμμισε ότι η δημοτική αρχή θεωρεί όλους τους εργαζόμενους του Δήμου συνεργάτες της στην προσπάθεια βελτίωσης της παροχής υπηρεσιών, προς όφελος των πολιτών της Εορδαίας.

Ορκωμοσία νέων συμβούλων στις Κοινότητες Προαστίου και Πτολεμαΐδας.

Ορκίστηκαν σήμερα, ενώπιον του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, ο σύμβουλος της Κοινότητας Πτολεμαΐδας Δημήτρης Σιδηρόπουλος και ο σύμβουλος της Κοινότητας Προαστίου Νικηφόρος Παπαδόπουλος.

Ο κ. Σιδηρόπουλος καταλαμβάνει τη θέση της Σαββίνας Καλαϊτζοπούλου, η οποία έχει παραιτηθεί (όπως και ο 1ος αναπληρωματικός Δημοσθένης Μουμουλίδης) από τον συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση Πτολεμαΐδας», ενώ ο κ. Παπαδόπουλος καταλαμβάνει τη θέση του Παναγιώτη Κιζιρίδη, ο οποίος έχει παραιτηθεί (όπως και η 1η αναπληρωματική Παρασκευή Παπαδοπούλου) από τον συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πρόοδο».

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς συνεχάρη τους δύο νέους συμβούλους των Κοινοτήτων Πτολεμαΐδας και Προαστίου και τους ευχήθηκε παραγωγική θητεία και καλή συνεργασία.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ορκίστηκαν 20 νέοι υπάλληλοι στο Δήμο Εορδαίας και νέοι σύμβουλοι στις Κοινότητες Προαστίου και Πτολεμαΐδας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.