Μεγάλη επιτυχία του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης στον 2ο αγώνα της 12ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης στο Μαυροχώρι Καστοριάς

Τέταρτος στην σειρά κατάταξης στον πίνακα μεταλλίων ανάμεσα σε είκοσι σωματεία ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης στον 2ο αγώνα της 12ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης που ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου στη λίμνη της Καστοριάς, με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου.

Το σωματείο μας συμμετείχε στην διοργάνωση με τέσσερα πληρώματα που έφεραν τις εξής διακρίσεις:

Χρυσό μετάλλιο στο σκιφ αρχαρίων παίδων 12 ετών, με τον Παναγιώτη Μακρυγιάννη.
Αργυρό μετάλλιο στο διπλό σκιφ αρχαρίων παίδων με τους Δημήτρη Σταυριανίδη και Γιώργο Χαρισίου.
Πρώτες στον μικρό τελικό (7ες στην γενική κατάταξη) του διπλού σκιφ αρχαρίων κορασίδων, οι Σταυρούλα Παπαδημοπούλου και Βάια Βλάχου.
13ος στην γενική κατάταξη ο αθλητής μας Βασίλης Παπαδόπουλος στο σκιφ αρχαρίων παίδων.

Συγχαίρουμε τους αθλητές και τους προπονητές μας για την παρουσία τους και τις επιδόσεις τους.

Ενημερώνουμε πως ξεκινάει η νέα προπονητική σεζόν για το κωπηλατικό τμήμα. Όποιος γονέας ενδιαφέρεται να εγγραφεί το παιδί του στην ομάδα κωπηλασίας αρχαρίων, μπορεί να επικοινωνήσει με τους προπονητές: Λαπίκωφ Αναστάσιο (6979672652) και Καραμήτρο Γιάννη (6980114468) ή μπορεί να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του ομίλου μας στη λίμνη Πολυφύτου τις μέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 4.30μ.μ. έως τις 6.30μ.μ. Σάββατο 11.00-1.00μ.μ.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.