Μίμης Δημητριάδης: Πιθανή η απειλή να μην λειτουργήσει και το νέο τμήμα Εργοθεραπείας στην Πτολεμαΐδα



Η νέα Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων της , κατήργησε ορισμένα από νομοθετημένα νέα Πανεπιστημιακά τμήματα ανά τη χώρα , ζήτησε από τους πρυτάνεις αξιολόγηση όλων και παρέτεινε την ημερομηνία κατάθεσης των μηχανογραφικών εισαγωγής στα Πανεπιστήμια.

Γεγονός που προκαλεί εύλογες ανησυχίες για το μέλλον των νέων πανεπιστημιακών τμημάτων που έχουν δημιουργηθεί και είναι ήδη στο εφετινό μηχανογραφικό.

Φαντάζει επομένως πιθανή η απειλή και για το νέο τμήμα Εργοθεραπείας στην Πτολεμαΐδα, να μην ολοκληρωθεί τελικά η έναρξη λειτουργίας του.

Κάτι που με τεράστια προσπάθεια επιτύχαμε και νομοθετήσαμε ώστε να ξεκινήσει από το νέο ακαδημαϊκό έτος. Η προσπάθεια της ακαδημαϊκής κοινότητας επίσης είναι σημαντική ώστε όλα να είναι έτοιμα για την υποδοχή του νέου τμήματος και των φοιτητών.

Καλούμαστε όλες – όλοι να συμβάλουμε θετικά στην επιτυχία του νέου Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας και της Σχολής Επιστημών Υγείας στην Πτολεμαϊδα. Για την εδραίωση της οποίας είναι απολύτως απαραίτητο το νέο τμήμα να λειτουργήσει ,όπως ακριβώς προβλέπει το ολοκληρωμένο χρονοδιάγραμμα της Πρυτανείας και του Υπουργείου Παιδείας.

Να μην γυρίσουμε ποτέ ξανά στην εποχή των περικοπών και της συρίκνωσης των Δημοσίων Υπηρεσιών και Αγαθών στον τόπο μας.

ΜΙΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.