Σωματείο Σπάρτακος και ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Ανοίγει πλέον ο δρόμος για τις εντάξεις των νέων και τα κλιμάκια για τους υπόλοιπους

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι

Έπειτα από την τελευταία Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ/ΚΗΕ, όπου υιοθετήθηκε από την Διοίκηση της ΔΕΗ η πρόταση του συνδικάτου για την αξιολόγηση, σας ενημερώνουμε ότι ανοίγει πλέον ο δρόμος για τις εντάξεις των νέων και τα κλιμάκια για τους υπόλοιπους.

Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε με σχετική ανακοίνωση.

Για το Σωματείο

Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας

«ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» ΔΕΗ Α.Ε. Κ.Η.Ε

Πρόεδρος                                  Γεν. Γραμματέας

Μόσχου Μόσχος                    Μάστορας Αθανάσιος


ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Η διαπραγμάτευση έφερε αποτέλεσμα

Όπως είναι γνωστό, το σύστημα αξιολόγησης στη ΔΕΗ ΑΕ αποτέλεσε ζήτημα προτεραιότητας για τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ακριβώς λόγω της σημασίας του και των επιπτώσεων που θα έχει η εφαρμογή του στην εξέλιξη και γενικότερα στον εργασιακό βίο χιλιάδων εργαζομένων.

Μετά από αρκετές συναντήσεις και εξαντλητική διαπραγμάτευση με την Ομοσπονδία, προσφυγές αλλά και τη συμφιλιωτική διαδικασία του υπουργείου Εργασίας, η Διοίκηση της ΔΕΗ Α.Ε. αναγνώρισε τις επισημάνσεις μας και βρέθηκε σε πορεία σύγκλισης με τις προτάσεις που είχαμε υποβάλλει, υποχωρώντας από ένα μάλλον δύσκαμπτο σύστημα που δημιουργούσε προβλήματα αντικειμενικότητας και κριτηρίων.

Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν η συμφωνία με τη Διοίκηση σ΄ένα νέο πλαίσιο που επιτρέπει και «ανοίγει το δρόμο» για την απρόσκοπτη χορήγηση των κλιμακίων και βελτιώνει την ένταξη των νεοπροσλαμβανόμενων.

Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι η διαδικασία της διαπραγμάτευσης μπορεί να φέρει αποτελέσματα και η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ , έχοντας την ευθύνη των χιλιάδων εργαζομένων που εκπροσωπεί, θα εργαστεί το επόμενο διάστημα στην κατεύθυνση της περαιτέρω βελτίωσης του συστήματος αξιολόγησης σε άμεση συνεργασία με τη Διοίκηση και ασφαλώς επ’ ωφελεία και των δύο πλευρών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.