Εξοργιστικό: Ξιφίας βγήκε στα ρηχά της Χαλκίδας και τον πετροβόλησαν οι λουόμενοι!

Μικρός ξιφίας εμφανίστηκε στα ρηχά μίας πλαζ στη Χαλκίδα και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Οι λουόμενοι τον κυνήγησαν και στη συνέχεια τον θανάτωσαν. Αντιδράσεις από μάρτυρες του σκηνικού για τη θανάτωσή του.

Στην κοσμοπολίτικη πλαζ Αστέρια στη Χαλκίδα έκανε εμφάνιση στα ρηχά ένας μικρός ξιφίας που μάλιστα ήταν έτοιμος να γεννήσει.

Η παρουσία του προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην παραλία, γι’ αυτό κάποιοι άρχισαν να τον κυνηγούν και μόλις τον έπιασαν τον θανάτωσαν.

Από το news247.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Εξοργιστικό: Ξιφίας βγήκε στα ρηχά της Χαλκίδας και τον πετροβόλησαν οι λουόμενοι!

  1. Ξιφίας της στιγμής στα κάρβουνα; Νοστιμότατος!
    Υποθέτω πως αυτοί που διαμσρτύρονται για τη “θανάτωση” του ξιφία ούτε ψαρεύουν οι ίδιοι ούτε αγοράζουν απ’ τον ψαρά ψάρια, είτε έχουν μέσα αυγοτάραχο είτε όχι. Ούτε τρώνε κρέας μάλλον, με φασόλια και ρεβύθια τη βγάζουν. Ή μήπως με χαβιάρι και γαρίδες; Να υπάρχει στοιχειώδης λογική και μέτρο!

  2. Καθόλου εξοργιστικό. Είναι απολύτως φυσιολογικό το αίσθημα του φόβου από την θέα ενός τόσο μεγάλου ψαριού. Επίσης, το ψάρεμα του ξιφία είναι καθ’ όλα νόμιμο. Όποιος εξοργίστηκε από την θανάτωση του ξιφία, να το κοιτάξει, δεν τ’ αφήνουμε έτσι αυτά!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.