15.000 τόνοι Αστικών Στερεών Αποβλήτων από την Αχαΐα στην Μονάδα της ΔΙΑΔΥΜΑ στην Κοζάνη



15.000 τόνοι περίπου Αστικών Στερεών Αποβλήτων από τον Δήμο Αιγιαλίας της ΠΕ Αχαΐας θα μεταφερθούν στην Μονάδα Μηχανικής Επεξεργασίας Απορριμμάτων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας της ΕΠΑΔΥΜ ΑΕ – ΔΙΑΔΥΜΑ. Το αίτημα έγινε αποδεκτό με την σύμφωνη γνώμη της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ, όπως δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Διευθύνων Σύμβουλος Δημοσθένης Μαυρίδης και ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Όπως τόνισε ο κ. Μαυρίδης το αίτημα διαβιβάστηκε στην ΕΠΑΔΥΜ ΑΕ, η οποία όπως απάντησε είναι σε θέση και να επεξεργαστεί τα απορρίμματα του Δήμου Αιγιαλείας, που θα μεταφερθούν στο εργοστάσιο, από την περιοχή του Δήμου Αιγιαλίας η οποία έχει σοβαρό πρόβλημα με τα σκουπίδια εν μέσω καλοκαιριού, καθώς έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και υπάρχει σοβαρό ζήτημα για την δημόσια υγεία. Η θετική γνωμοδότηση δόθηκε από το ΔΣ της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ, που αποφασίζει για την μεταφορά των απορριμμάτων που θα διαχειριστεί το εν λόγω εργοστάσιο, ελέγχοντας σε κάθε περίπτωση τα αιτήματα για την μεταφορά σκουπιδιών, όπως ορίζει η σύμβαση.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.