Δήλωση του Γιάννη Θεοφύλακτου για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών



Επιθυμώ από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας που στήριξαν ‘ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία’ και εμένα προσωπικά, κατατάσσοντάς με τόσο ψηλά στις προτιμήσεις τους.

Η πολλή δουλειά και το αποτελεσματικό έργο μου καθόλη την τετραετία, η παρουσία μου στην πρώτη γραμμή κορυφαίων Επιτροπών και η αγάπη μου για το τόπο μας, επιβραβεύτηκαν από χιλιάδες συμπολίτες μας σε όλο το Νομό Κοζάνης: στην Κοζάνη, την Πτολεμαΐδα, το Βόιο, τα Σέρβια και το Βελβεντό. Η σχέση μου με την κοινωνία είναι αδιαμεσολάβητη και η τόσο θετική ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο πρόσωπό μου με συγκινεί βαθιά.

Συγχαίρω την εκλεγείσα βουλευτή μας και τονίζω ότι θα συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μας με τις γνώσεις και την δουλειά μου: είμαι εδώ και την επόμενη μέρα, δίπλα στους πολίτες του Νομού Κοζάνης και θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.

Όσοι φαντασιώνονταν την ‘στρατηγική ήττα’ του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, διαψεύστηκαν παταγωδώς: εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στις κατακτήσεις του ελληνικού λαού και να παλεύουμε για μία καλύτερη προοπτική για τις επόμενες γενιές.

Γιάννης Θεοφύλακτος

2 σχόλια στο άρθρο “Δήλωση του Γιάννη Θεοφύλακτου για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών

  1. Θεοφύλακτος : Ικανός και έντιμος !

    Θεοφύλακτος -Τσίπρας : Δυσερμήνευτη-μάλλον ανερμήνευτη- συσχέτιση !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.