Ολλανδία: Σοκάρει η απολογία του 32χρονου συντρόφου και δράστη της δολοφονίας της Γιούλας Δεληγιάννη από την Κοζάνη



– «Άκουγα φωνές και την σκότωσα – Το τελευταίο πράγμα που ψέλλισε ήταν το όνομα μου»

Σοκαριστική ήταν η απολογία του 32χρονου καθ’ομολογίαν δράστη Ζ.Τ. από τη Λάρισα, στα Ολλανδικά δικαστήρια στο Arnhem, για τη δολοφονία της 47χρονη συντρόφου του από τη Μεταμόρφωση Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, το πρωί της Τρίτης 9 Ιουλίου στις 9:00 ώρα Ολλανδίας, ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία της 47χρονης Γιούλας Δεληγιάννη, από την Κοζάνη, όπου βρήκε τραγικό θάνατο από τον σύντροφο της τον Οκτώβρη του 2018, στο διαμέρισμα που διέμεναν στο Culemborg της Ολλανδίας.

Από νωρίς το πρωί, συγγενείς τη άτυχης 47χρονης, αλλά και του φερόμενου ως δράστη, βρέθηκαν στα Ολλανδικά δικαστήρια, προκειμένου να παραστούν στην δίκη.

Ο 32χρονος Ζ.Τ. με καταγωγή από τους Αμπελώνες της Λάρισας, σόκαρε το ακροατήριο, δίνοντας μία λεπτομερή απολογία για το πώς αφαίρεσε τη ζωή από την 47χρονη σύντροφό του.

«Άκουγα φωνές που μου έλεγαν να την σκοτώσω. Το είχα αποφασίσει, δεν άντεχα άλλο, την ζήλευα. Γι’ αυτό και την είχα περιορίσει και την είχα αναγκάσει να κλείσει και το Facebook. Το ίδιο βράδυ, μετέφερα όλα μου τα χρήματα σε άλλους λογαριασμούς, άλλαξα κωδικό στις κάρτες μου, ήξερα ότι θα πάω φυλακή. Ξαπλώσαμε και της είπα ότι είναι το τελευταίο μας βράδυ. Σηκώθηκα και αφού βεβαιώθηκα ότι δεν μας ακούει κανείς, επέστρεψα την έπιασα από τον λαιμό για να την πνίξω. Αντιστάθηκε, ακολούθησε πάλη, την χτύπησα και έχασε τις αισθήσεις της. Πήγα στην κουζίνα και πήρα ένα μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω ενώ είχε ανακτήσει τις αισθήσεις της. Της έβαλα το μαχαίρι στην καρδιά και εκεί προσπάθησε να διαφύγει, άνοιξε την πόρτα και έπεσε με το μαχαίρι στην καρδιά, ψελλίζοντας το όνομά μου».

Το KOZANILIFE.GR από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε άμεση επαφή και ανταπόκριση με κεντρικά Ολλανδικά ΜΜΕ για να σας μεταδίδει όλες τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία, αφού επικράτησε έντονη φασαρία και έπειτα από τη δολοφονία, ο δράστης παραδόθηκε στις Αρχές.

Μετά το πέρας της απολογίας του δράστη, η υπεράσπιση αιτήθηκε στο δικαστήριο να αναβληθεί η δίκη, προκειμένου να παραστούν οι γιατροί του 32χρονου δράστη, όπου όπως έχει κριθεί, πάσχει από ψυχιατρική νόσο.

Το δικαστήριο αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο του 2019, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο φάκελος του δράστη και να εκδοθεί η απόφαση.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές, μέχρι τη διεξαγωγή του δικαστηρίου, ενώ μετά την απόφαση, θα διευκρινιστεί αν ο εγκλεισμός του θα είναι στις φυλακές τη Ολλανδίας ή σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.