Κριτική στα έργα του κ. Τσίπρα – Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου



Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου:

Μια πεθερά είπε στον γαμπρό της «είσαι πολύ τυχερός που παντρεύτηκες την κόρη μου». Και της λέει ο γιός της που πραγματικά είναι σπουδαίος «βρε μάννα, αυτό πρέπει να το λένε οι άλλοι, όχι εσύ». Διάβασα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ την δήλωση του κ. Τσίπρα «ο κ. Μητσοτάκης δεν παραλαμβάνει καμένη γη, αλλά μια χώρα σε πολύ καλή κατάσταση και με προστατευμένη την κοινωνία». Επειδή, όπως και με την πεθερά, αυτό πρέπει να το λένε οι άλλοι και όχι ο κ. Τσίπρας, θα κάνω κριτική στα έργα του.

Ένα από τα «μεγάλα» έργα του κ. Τσίπρα ήταν η συμφωνία των Πρεσπών. Και τι κέρδισε η Ελλάδα ; Την υπόσχεση των Σκοπιανών ότι θα σταματήσουν να σφετερίζονται την αρχαία ελληνική Μακεδονία ; Δυστυχώς κι αυτή η υπόσχεση είναι μόνο στα λόγια, αφού ούτε μια φορά δεν υπάρχει η φράση αρχαία ελληνική Μακεδονία μέσα στη συμφωνία. Άρα ο κ. Τσίπρας για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ άφησε την Ελλάδα σε χειρότερη κατάσταση από το 2015 που ανέλαβε Πρωθυπουργός.

Μήπως στην Οικονομία άφησε την Ελλάδα σε πολύ καλή κατάσταση ; Τότε γιατί συνεχίζουν να κλείνουν επιχειρήσεις ; Φρόντισε ο κ. Τσίπρας τα νέα παιδιά να βρίσκουν δουλειά στην Ελλάδα ; Και γιατί συνεχίζεται η φυγή των νέων για να βρουν δουλειά στο εξωτερικό, αφού ο κ. Τσίπρας έφερε την Ελλάδα σε πολύ καλή κατάσταση ; Μήπως εννοεί ότι βόλεψε όλους τους δικούς του και ότι γέμισε με παροχές και επιδόματα όλους τους τεμπέληδες και χαραμοφάηδες ;

Ας μας πει ο κ. Τσίπρας τι έκανε σαν Πρωθυπουργός για να σώσει την Ελλάδα που σβήνει σιγά σιγά από το δημογραφικό ; Ενίσχυσε την ελληνική οικογένεια ; Αντίθετα, διευκόλυνε να διαλύονται οι οικογένειες. Κανόνισαν οι «σοφοί» του ΣΥΡΙΖΑ για τους διορισμούς εκπαιδευτικών, μεταπτυχιακό 1 έτους να μετράει το ίδιο με 10 παιδιά. Πολλές φορές δήλωσε ότι θα λύσει το δημογραφικό με τους λαθρομετανάστες, όπως τους Πακιστανούς. Μόνο που θα πρέπει να αλλάξει όνομα η χώρα και να ονομάζεται όχι Ελλάδα, αλλά Νέο Πακιστάν.

Στην Υγεία και στην Παιδεία τι καλύτερο έκαναν από το 2015 ; Δεν είναι τα ίδια και χειρότερα ; Στην Παιδεία ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ σεξουαλική ενημέρωση των μαθητών, επειδή όμως δεν έβαλε στόχο να έχουν ένα πετυχημένο γάμο οι μαθητές, κατέληξε να είναι ενημέρωση για σεξουαλικές μειοψηφίες και οδηγίες χρήσης προφυλακτικών. Μας άφησε για ενθύμιο κ. Τσίπρας τους νόμους να έχουν δικαίωμα να αλλάξουν φύλο οι ανήλικοι 15 χρονών και όποιος θέλει να βρίζει ελεύθερα με χυδαιότητα τα ιερά και όσια των άλλων και τους νεκρούς των άλλων. Μάλλον δεν γνώριζε ο πρώην Πρωθυπουργός ότι στην χώρα που κυβέρνησε 4 ½ χρόνια σεβόντουσαν την μνήμη των νεκρών εδώ και χιλιάδες χρόνια. Σε τι καλή κατάσταση άφησε την χώρα ο κ. Τσίπρας !

Αφού η κοινωνία είναι προστατευμένη γιατί στα Εξάρχεια δεν τολμάει να μπει η Ελληνική Αστυνομία, αλλά μόνο διμοιρίες των ΜΑΤ με άνωθεν εντολή ; Άφησαν τους πολίτες στο έλεος του Ρουβίκωνα, των κουκουλοφόρων, των αντιεξουσιαστών, ενώ έπνιξαν στα χημικά εκατοντάδες χιλιάδες νομοταγών πολιτών και δηλώνει ο κ. Τσίπρας ότι είναι προστατευμένη η κοινωνία ; Τολμάει ο κ. Τσίπρας να απολαύσει τα μεσάνυχτα την θέα από τον λόφο Φιλοπάππου χωρίς σωματοφύλακες ; Τολμάει να κυκλοφορήσει νύχτα στους χώρους του ΑΠΘ ;

Προστατευμένη η κοινωνία με τόσες χιλιάδες λαθρομετανάστες που τους πληρώνουν τόσα χρόνια και κάθονται και βολοδέρνουν από δω κι από κει ; Γιατί δεν τους έβαλαν αυτοί οι «ικανοί» ηγέτες της Ελλάδας κάπου να απασχολούνται, αφού είναι γνωστό ότι «αργία μήτηρ πάσης κακίας» ; Ξέρετε ότι πολλοί μετανάστες έχοντας εξασφαλισμένα δωρεάν στέγη και φαγητό και διάφορες ανάγκες, δεν ξοδεύουν ούτε ένα Ευρώ στην Ελλάδα και θα γυρίσουν στις χώρες τους σε λίγα χρόνια με περιουσία ; Κατάντησε ο κ. Τσίπρας ξέφραγο αμπέλι την Ελλάδα και μας παραμυθιάζει ότι άφησαν προστατευμένη την κοινωνία ;

Δεν έκανε φαίνεται ο πρώην Πρωθυπουργός καμία βόλτα μόνος του για να δει με τα μάτια του πόσοι κοιμούνται έξω στους δρόμους, σε σταθμούς, σε παιδικές χαρές. Ναι, πηγαίνουμε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας να παίξουν και δίπλα κοιμούνται άνθρωποι κάθε λογής. Και πριν φύγουν από την εξουσία αγωνίστηκαν να νομοθετήσουν να μην μπαίνουν στις φυλακές οι εγκληματίες. Δεν καταλάβατε ότι τα κηρύγματα της «αγάπης» του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασαν και το Ευαγγέλιο ;

Πρέπει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα στραβά και τα λάθη που θεσμοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ να τα διορθώσει. Γιατί, δυστυχώς, συνηθίζεται στην Ελλάδα έτσι και θεσμοθετηθεί κάτι στραβό να μένει για πάντα όπως έγινε με τόσα στο παρελθόν. Και οι πολίτες στη σχέση μας με τους κυβερνώντες να εφαρμόζουμε τα λόγια του στρατηγού Μακρυγιάννη «τι τους χειροκροτάτε μωρέ, να τους πιάσετε από το μανίκι και να τους αναγκάσετε να λύσουν τα προβλήματα».

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κριτική στα έργα του κ. Τσίπρα – Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου

  1. Χωρίς φόβο και πάθος, αξιόιπιστος ο αρθρογράφος

    Ο Τσίπρας υπηρέτησε και τά σχέδια των γνωστών «φιλελλήνων» τύπου Κίσσινγκερ, Ρότσιλντ, Σόρος , Νίμιτς, Μέρκελ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.