Εγκαίνια του Εκθεσιακού Χώρου «Προσφυγικού Ελληνισμού Βαθυλάκκου»



Εγκαίνια του Εκθεσιακού Χώρου «Προσφυγικού Ελληνισμού Βαθυλάκκου».

Περισσότερες πληροφορίες στην παρακάτω πρόσκληση:

10 σχόλια στο άρθρο “Εγκαίνια του Εκθεσιακού Χώρου «Προσφυγικού Ελληνισμού Βαθυλάκκου»

  1. Συγχαρητήρια !!! Αλλά θα έπρεπε να εκθέσουν στο μουσείο κ την αντιπρόεδρό τους που προάγει πολιτισμό με τον χαρακτηρα κ το ήθος της…τετοιες κατηγορίες γυναικών δεν συναντώνται εύκολα….ότι χειρότερο εχει αυτός ο σύλλογος.

  2. Είναι ντροπή σε ένα μικρό χωριό να υπάρχουν τόσο ηλίθιοι άνθρωποι που ακόμα ασχολούνται με αηδίες αντί να είναι ενωμένοι και να κάνουν θαύματα!!! Παλιμπεδισμο θα το χαρακτήριζε κάνεις αν έβλεπε αυτα τα ξεφτιλίκια ! Μονο ντροπη θα νιωθουν τα μικροτερα παιδια που βλεπουν αυτες τις μικροπρεπειες ποτέ δεν πρόκειται να μεγαλώσουν μερικά “μυαλά” όποιος δεν εχει ζωή να ασχοληθεί θα ασχολείται πάντα με ζήλο και κακία με των υπολοίπων! Εσύ που το έγραψες πανεξυπνε άνθρωπε να κάνεις αίτηση στο Συμβούλιο του χωριού σου να βάλουμε την Κυρία αντιπρόεδρο στο Μουσείο

  3. Αυτά που εσυ αποκαλείς χειρότερα πρόσφεραν έργο και αναγνωρίσιμοτήτα στον σύλλογο. Από τότε το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό χωρις γνώσεις πάνω στο αντικείμενο της διάδοσης της παράδοσης. Ο σύλλογος απαρτίζεται από την οικογένεια @@@@@@ και μόνο. Όσο για το μουσείο τολμούν να αναφερονται σε μουσειο προσφυγικό ελληνισμού αντί να λένε μουσείο @@@@@@@

    1. Ακόμα και σήμερα μετά από όσα έχουν γίνει, το να ασχολείστε με τον σύλλογο δεν ωφελεί κανέναν σας. Αλλά έτσι είναι γιατί σας τρώει το σαράκι από μέσα σας… είναι ντροπή για εσάς, κρίμα… Αλλά δεν πειράζει, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος και αυτό θα φανεί σύντομα!!!

      ΥΓ: Και ένα μέλος της ομαδας σας ονομάζετε@@@@@@. Οπότε τι σας πειράζει;;; Το ίδιο πράγμα είναι ρε παιδιά!!!

  4. Ηλιανα Καρανικου

    - Edit

    Απαντήστε

    Είστε για λύπηση όλοι σας.. ντρέπομαι και μόνο που βλέπω αυτά τα σχόλια και από τους μεν και από τους δε.. το μόνο σίγουρο είναι ότι διώχνετε τους νέος μακρυά από την παράδοση με τα ρεζιλίκια που κάνετε.. και επειδή όλοι είστε ανώνυμοι εγώ θα γράψω με ονοματεπώνυμο..

  5. Κωνσταντινιδου Σονια

    - Edit

    Απαντήστε

    Τα παραπανω σχόλια -απαντησεις στο ανωνυμα προσβλητικο σχόλιο προς το προσωπο της αντιπροέδρου του συλλογου δεν εγιναν απο ατομα που ειναι στο διοικητικο συμβούλιο ή απο ενεργά μέλη του συλλογου.
    Δεν έχουμε τον χρόνο να ααχολούμαστε με διαδικτυακες …μάχες αλλά ούτε και κρυβόμαστε πισω απο πληκτρολογια .
    …..και προσωπικα ειμαι προθυμη να απαντησω σε οποιαδηποτε επώνυμη απορία ή και κατηγορία που μπορεί να αφορά στον συλλογο (ως διοικητικο μελος εννοώ ) αλλά αρνούμαι να ..ασχοληθω με κατηγορίες που αφορουν σε προσωπικές εμπάθειες.

  6. Εμείς πάντως νιώθουμε τυχεροί που γλιτώσαμε τη δηλητηρίαση από τα σουβλάκια σας στην εκδήλωση !! Ντροπή να πληρώνει ο κόσμος κ να φεύγει νιστικος.. ευτυχώς όλοι τα παρατήσαμε στους δίσκους …αλλιώς νοσοκομείο…κρίμα βρε παιδιά …

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.