Αναβιώνει στην Ολλανδία η δολοφονία της Γιούλας Δεληγιάννη από την Κοζάνη – Όλα τα νεότερα στοιχεία από το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR



Την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019, ολοκληρώνεται στο Arnhem της Ολλανδία η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας της άτυχης Γιούλας Δεληγιάννη από την Μεταμόρφωση Κοζάνης, που δολοφονήθηκε από τον 32χρονο σύντροφό της στο Culemborg της Ολλανδίας, τον Οκτώβρη του 2018.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κοζάνης και όλο το πανελλήνιο με την αγριότητα που διαπράχθηκε το έγκλημα σε βάρος της άτυχης 47χρονης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, το πτώμα της άτυχης γυναίκας έφερε πολλαπλά χτυπήματα, μαχαιριές και μώλωπες σε όλο της το σώμα. Ειδικότερα, έφερε σπασμένο μετωπιαίο οστό, σημάδια στο λαιμό, όπου αρχικά θεωρήθηκε ότι ο θάνατος επήλθε από πνιγμό, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε ότι το θανατηφόρο χτύπημα στη 47χρονη γυναίκα, ήταν η μαχαιριά που έφερε κάτω από την καρδιά.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αυτήκοοι μάρτυρες του τραγικού συμβάντος, περιγράφουν για τη νύχτα που διαπράχθηκε το έγκλημα : “Ήταν σαν να βρέχει καρέκλες”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, έχουν προηγηθεί άλλες δυο ακροαματικές διαδικασίες από τα Ολλανδικά δικαστήρια, όπου ο 32χρονος κατηγορούμενος Ζ.Τ. με καταγωγή από τη Λάρισα, ομολόγησε την πράξη του από την πρώτη στιγμή του συμβάντος και ενώ προφυλακίστηκε αρχικά, μετέπειτα μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική μονάδα όπου έπειτα από παρακολούθηση από τους ειδικούς, κρίθηκε ψυχιατρικά ασθενής με βαριάς μορφής παράνοια και νοσηλεύεται σε αντίστοιχη μονάδα και παρακολουθείται σε 24ωρη βάση.

Ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης, έχει νοσηλευτεί και κατά το παρελθόν σε ψυχιατρική μονάδα στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, στο ΚΕΘΕΑ της Λάρισας για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για άτομο με παραβατική συμπεριφορά.

Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας, θα παραβρεθούν στο Arnhem της Ολλανδίας για τη διεξαγωγή του δικαστηρίου, όπου θα δικαστούν σύμφωνα με τα Ολλανδικά δικαστήρια, η απολογία του δράστη, η ποινή και η αποζημίωση προς την οικογένεια. Όπως τόνισε η οικογένεια του θύματος στο KOZANILIFE.GR, οι ίδιοι δεν επιθυμούν αποζημίωση, ενώ σε περίπτωση που αποφασιστεί κάτι τέτοιο, θα γίνει δωρεά σε κάποιο ίδρυμα.

Το περιβάλλον του 32χρονου δράστη, δεν παραβρέθηκε σε καμία από τις ακροαματικές διαδικασίες, ενώ όπως δήλωσαν κατά το παρελθόν δεν επιθυμούν καμία επαφή μαζί του, δεν προτίθενται να τον στηρίξουν ηθικά και οικονομικά, ενώ έχουν δηλώσει το πένθος τους για την άτυχη 47χρονη γυναίκα.

Το KOZANILIFE.GR από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε άμεση επαφή και ανταπόκριση με κεντρικά Ολλανδικά ΜΜΕ για να σας μεταδίδει όλες τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.