Στοίχημα: Ιρλανδικά αουτσάιντερ



Άλλη μία έκπληξη μας επιφύλασσε το Κόπα Αμέρικα, με το Περού να ξεπερνά με ιδιαίτερη ευκολία το.. εμπόδιο της Χιλής και να αντιμετωπίζει στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, τη διοργανώτρια Βραζιλία.

Για τον τελικό θα τα πούμε αναλυτικά στη στήλη της Κυριακή, αυτό που θα ήθελα να τονίσω τώρα είναι ότι θέλουμε (φυσικά) νίκη των Βραζιλιάνων με γκολ από τον Κοουτίνιο, καθώς βρισκόμαστε ακόμα μέσα στο.. παιχνίδι με τα μακροχρόνια bets.

Σε μία συζήτηση με έναν καλό μου φίλο, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει παίξει πρώτο σκόρερ τον Γκερέρο του Περού, στα πλαίσια της σχετικής.. καζούρας τόνισα: «Ο Βραζιλιάνος μέσος της Μπαρτσελόνα, ως γνωστόν, σκόραρε δύο φορές στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά, αυτό που δεν.. ξέρεις ακόμα είναι ότι θα σκοράρει άλλες δύο στο τελευταίο».

Στα αμιγώς στοιχηματικά τώρα, από εδώ και στο εξής το ποδοσφαιρικό μας κουπόνι θα αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Πλήρης αγωνιστική σε Νορβηγία και Ιρλανδία. Εκεί έριξα τα.. δίχτυα μου. Πάμε να τα δούμε.

Νορβηγία

 

Η αλήθεια είναι ότι στάθηκα αρκετή ώρα πάνω από τον άσο της Τρόμσο. Οκ, κάκιστη εμφάνιση στην έδρα της Λίλεστρομ, αλλά η 4αρα είναι ικανή να βγάλει αντίδραση στους παίκτες της, που πριν απ’ αυτό το παιχνίδι προέρχονταν από τρεις σερί νίκες κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. Μάλιστα, οι δύο απ’ αυτές ήρθαν εντός έδρας (Μόλντε/Ρόζενμποργκ). Η Σπάρτα Σάρπσμποργκ βρίσκεται στο.. ανέβασμα (3 σερί αήττητη) αλλά εκτός έκτος έδρας.. χάνεται και αποτελεί την μία από τις δύο συνολικά ομάδες της κατηγορίας δίχως εκτός έδρας νίκη (0-3-2). Η άλλη είναι η ουραγός Στρομσγκόντσετ. Στο 3.25 ο άσος, σίγουρα σηκώνει και 2η κουβέντα…

Ιρλανδία

 

Ξεκίνημα στην πρώτη κατηγορία και το Κορκ Σίτυ – Μπόεμιανς. Η Μποέμιανςφιγουράρει στην 3η θέση με 41 πόντους, ενώ η Κορκ βρίσκεται στην 7η με 25 πόντους, έπειτα από 23 αγωνιστικές. Η φόρμα τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετη, με τη φιλοξενούμενη να τρέχει ένα θετικότατο σερί 4-1-0 (η ισοπαλία ήταν απέναντι στην 4η Ντέρι) και εκτός έδρας να έχει πετύχει 6 νίκες σε 11 αγώνες (6-3-2), έχοντας την 2η καλύτερη άμυνα, πίσω από την πρωτοπόρο.

Ο εντός έδρας απολογισμός της Κορκ είναι ο χειρότερος της κατηγορίας (2-4-4), μαζί με αυτόν της ουραγού Γιου Σι Ντι και στα τελευταία 8 παιχνίδια (1-3-4) έχει καταγράψει μόλις μία νίκη και αυτή κόντρα στην ουραγό! Το “διπλό” παίζει κοντά στο 2.70 (2.73 στη betshop) και με βάση όλα τα παραπάνω δεν θα το κοστολογούσα πάνω από 2.40.

Στη δεύτερη κατηγορία, το Καμπιντίλι-Μπρέι αποτελεί τοπικό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να είναι μία.. γειτονιά (μόλις 7 χλμ τις χωρίζουν). Τέσσερις πόντοι χωρίζουν τις δύο ομάδες, με την Καμπιντίλι να βρίσκεται εντός ζώνης πλέι οφ και σε καλή φόρμα (1-3-0), σε αντίθεση με την Μπρέι που έχει ηττηθεί στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της, δίχως μάλιστα να σκοράρει σε κανένα απ’ αυτά. Συν τοις άλλοις, η φιλοξενούμενη έχει δύο βασικότατους παίκτες της αμφίβολους (αμφότεροι τραυματίστηκαν στην ήττα της περασμένης εβδομάδας). Η Καμπιντίλι διαθέτει τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, ενώ ενισχύθηκε με 4 παίκτες τις τελευταίες ώρες. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού της, Πατ Ντέβλιν:

«Βρισκόμαστε στο τελευταίο furlong. Είναι ένα μεγάλο, τεράστιο παιχνίδι. Σίγουρα το ίδιο και για την Μπρέι. Το γήπεδο φαίνεται καλά. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι.

Έχουμε την προσθήκη τεσσάρων νέων παικτών. Είμαστε ισχυρότεροι από ότι πριν. Έχουμε παίκτες πίσω από τραυματισμούς και εξετάσεις. Έτσι, είναι δύσκολο να αφήσουμε κάποιον εκτός αποστολής.

Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα».

Σίγουρα, πιο έμπειρη ομάδα η Μπρέι, αλλά θα πάω με τον ενθουσιασμό και την φρεσκάδα των γηπεδούχων. Στο 2.80 ο άσος…

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά:

5/7 – 22:00 – Κορκ – Μποέμιανς: 2 (2.73) με 10 μονάδες

5/7 – 21:45 – Καμπιντίλι – Μπρέι: 1 (2.80) με 10 μονάδες

και 4 μονάδες στη δυάδα τους

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: +3.169,35 μονάδες

Επιστροφές: – μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 24 μονάδες + 65 μονάδες (μακροχρόνια που θα προστεθούν/αφαιρεθούν στη κάβα στο τέλος της διοργάνωσης)

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.