Το 4ο Fur Shopping Festival στην Καστοριά – Έως 14 Αυγούστου οι αιτήσεις συμμετοχής



Ανανεωμένο επιστρέφει φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά το Fur Shopping Festival, η νέα διοργάνωση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς που κατάφερε να γίνει θεσμός μέσα σε ελάχιστα χρόνια λειτουργίας.

Φέτος, το Fur Shopping Festival θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, πλαισιωμένο από events και happenings που θα προσδώσουν νέο χαρακτήρα στη μεγάλη αυτή γιορτή της Καστοριάς.

Πρόκειται για το καθιερωμένο πλέον φθινοπωρινό εκθεσιακό γεγονός – σαλόνι γούνας για χονδρικές και λιανικές πωλήσεις γούνινων ενδυμάτων, δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ από γούνα, που αναμένεται να προσελκύσει και φέτος εκατοντάδες εμπορικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο, καθώς προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων και προσιτές τιμές!

Η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, ενώ ήδη το ενδιαφέρον για συμμετοχή από πλευράς γουνοποιητικών επιχειρήσεων από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό είναι πολύ μεγάλο.

Καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση αιτήσεων είναι η 14η Αυγούστου 2019.

Οι ενδιαφερόμενες γουνοποιητικές επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς στα τηλέφωνα 24670-22353 και 24670-23116 ή στο e-mail info@akf.gr.

To 4rd Fur Shopping Festival διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς σε συνεργασία με τη ΔΕΘ – HELEXPO.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.