Στα Σέρβια Κοζάνης η τακτική συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάνης



Στα Σέρβια, την έδρα του Δήμου Σερβίων- Βελβεντού, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιουλίου 2019 τακτική συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάνης. Η απόφαση αυτή ελήφθη από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων και των δίκαιων αιτημάτων των εκεί μελών του Επιμελητηρίου, καθώς και των προτάσεών τους που αφορούν στην διευκόλυνση της επιχειρηματικής- επαγγελματικής τους δραστηριότητας και στην ενδυνάμωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στην περιοχή.

Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού με ώρα έναρξης 18:30.

Επισημαίνεται ότι προσκλήθηκαν να παραστούν και να τοποθετηθούν για την οικονομική και επιχειρηματική ανάπτυξη της περιοχής ο νυν Δήμαρχος, κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος, και ο νεοεκλεγής, κ. Χρ. Ελευθερίου, καθώς και οι «επικεφαλής» των συνδυασμών των πρόσφατων Δημοτικών εκλογών, αλλά και οι εκπρόσωποι των Εμπορικών, Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών πρωτοβάθμιων οργανώσεων της περιοχής.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης, που θα συζητηθούν είναι:

1ον) Καταγραφή προβλημάτων παραγωγικών τάξεων, Εμποροβιοτεχνικών και Επαγγελματικών Συλλόγων του Δήμου Σερβίων και Βελβεντού. .

2ον) Λήψη απόφασης για δημιουργία Δομής Στήριξης Επιχειρήσεων (ΔΣΕ) στο Επιμελητήριο Κοζάνης.

3ον) Λήψη απόφασης για διοργάνωση και συμμετοχή σε εκθέσεις (όπως Ενεργειακή Έκθεση Π.Ε. Κοζάνης, 2η Έκθεση και Συνέδριο Αρωματικών Φυτών, ΔΕΘ, Οικοδομή 2019 κ.α.)

4ον) Ανακοινώσεις – Διάφορα θέματα

Στη συνεδρίαση καλούνται Ελεύθερα να συμμετέχουν όσα μέλη του Επιμελητηρίου με έδρα το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού επιθυμούν να παρακολουθήσουν ή και να τοποθετηθούν στα θέματα που θα συζητηθούν.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.