Καταγγελία στον Δήμο Κοζάνης για καταστροφή των προεκλογικών αφισών του ΚΚΕ



Καταγγέλλουμε την ξεδιάντροπη και ταυτόχρονα προκλητική ενέργεια της δημοτικής αρχής Κοζάνης που προχώρησε στην καταστροφή των προεκλογικών αφισών του ΚΚΕ.

Μέσα στον πανικό της βγάζει τον πραγματικό της εαυτό. Αποκαλύπτει ότι τους ενοχλεί το ΚΚΕ, η καθαρή θέση και στάση του, επειδή στέκεται με συνέπεια απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των κυβερνήσεων, της δημοτικής αρχής, του κεφαλαίου.

Τέτοιες ενέργειες πρέπει να καταδικαστούν από κάθε λαϊκό άνθρωπο, ιδιαίτερα από έναν κόσμο που αισθάνεται αριστερός και προοδευτικός.

Τέτοιες ενέργειες δείχνουν ότι αυτό που πραγματικά μετράει υπέρ του λαού και πονάει το σάπιο σύστημα της εκμετάλλευσης, είναι μόνο η ενίσχυση του KKE.

Και όπως λέει μια παροιμία: «Tα σκυλιά γαβγίζουν, το καραβάνι προχωρά».

2 σχόλια στο άρθρο “Καταγγελία στον Δήμο Κοζάνης για καταστροφή των προεκλογικών αφισών του ΚΚΕ

  1. ΣΥΡΙΖΕΑΤ-ΚΥΡΙΑΚΕΤΑ

    - Edit

    Απαντήστε

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ…ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.