Ο Σταύρος Καλογιαννίδης υποψήφιος βουλευτής με το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη στην Κοζάνη



Η αίσθηση των συμπολιτών μου ότι δεν υπάρχει εναλλακτική σε μια πορεία που μας γονατίζει με οδήγησε στην απόφαση να συστρατευτώ με το ΜέΡΑ25. Καμία ελπίδα δεν μπορεί να ριζώσει σε τόπο όπου εκείνοι που εκλέχτηκαν για να κάνουν την ρήξη με το μη βιώσιμο παρελθόν το αναπαραγάγουν καθημερινά και ποικιλοτρόπως, ενώ οι εκ προοιμίου συμβιβασμένοι ζητούν να επανεκλεγούν υποσχόμενοι πράγματα που απαιτούν την ρήξη την οποία δηλώνουν ότι δεν θα κάνουν.

Το ΜέΡΑ25 συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές για να δώσει στους πολίτες την ευκαιρία να πουν ΟΧΙ σε αυτό το ψέμα, ΟΧΙ στην ερημοποίηση της πατρίδας που οικοδομείται πάνω στο ψέμα αυτό, ΝΑΙ στην ρεαλιστική εναλλακτική που καταθέτει το ελληνικό πατριωτικό μέτωπο.

Το ΜέΡΑ25 καταθέτει ρεαλιστικές, υπεύθυνες, συγκεκριμένες, ριζοσπαστικές προτάσεις για το τι πρέπει και μπορεί να γίνει την «Δευτέρα το πρωί» ώστε να καταργηθεί άμεσα η Χρεοδουλοπαροικία στην Ελλάδα και να αναβιώσει η Δημοκρατία και ο Ανθρωπισμός στην Ευρώπη.

Ποτέ στην Ιστορία μια πτώχευση δεν ξεπεράστηκε ούτε με νέα δανεικά ούτε με επιμήκυνση των παλαιότερων δανείων. Για τον απεγκλωβισμό της χώρας από την Χρεοδουλοπαροικία προαπαιτούμενο είναι η ριζική αναδιάρθρωση ιδιωτικών και δημόσιων χρεών.

Καλούμε τους πολίτες να διαβάσουν και να κρίνουν το εκλογικό πρόγραμμα του ΜέΡΑ25.

Σταύρος Καλογιαννίδης
Οικονομολόγος μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ,
Διαμεσολαβητής του Υπουργείο Δικαιοσύνης και Συντονιστής Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης
Ιδιοκτήτης Ραδιοφωνικού Σταθμού Ν. Κοζάνης .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.