Πραγματοποιήθηκε σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο Καπνοχώρι Κοζάνης



Την Παρασκευή 28/6/2019 , στη στέγη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καπνοχωρίου , πραγματοποιήθηκε το πρώτο μέρος του υπέροχου Σεμιναρίου – Μαθήματος ζωής.

Οι εξαίρετοι Εκαβίτες , Βαγγέλης Τουρτούρας και Γεωργία Χαρίση , άρτια οργανωμένοι και εξοπλισμένοι , υπεύθυνοι , όπως άλλωστε αρμόζει για το πραγματικά σοβαρό τους έργο , χάρισαν γνώσεις πολύτιμες ! Πρώτες Βοήθειες , με βατά , απόλυτα κατανοητά βήματα , για μικρούς και μεγάλους .

Φίλτατε Βαγγέλη , άψογη η Παρουσίασή σου ! Αρκούσε να δει κανείς το ενδιαφέρον ειδικά των παιδιών και θαρρώ πως θα ήτανε η πιό γλυκιά του ανταμοιβή.

Καλή αντάμωση προς το Φθινόπωρο για τον δεύτερο κύκλο του Σεμιναρίου .

Ευχαριστώ απο Καρδιάς και εκ μέρους του Δ.Σ. , την Διοίκηση του ΕΚΑΒ Δ. ΜΑΚΑΔΟΝΙΑΣ , για την πραγματοποίηση του αιτήματός μας , αλλά ιδιαιτέρως και προσωπικά Εσάς και εκ μέρους όλων των παρισταμένων .

Είθε , να Είσαστε και να είμαστε όλοι Υγιείς , και οι πολύτιμες γνώσεις σας να παρέχουν στους ανθρώπους , μόνο την ασφάλεια της Γνώσης.

Αγάπη Αμαραντίδου
Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καπνοχωρίου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.