Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Θεοδώρας Γκιούρα στις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 με την Ελλήνων Συνέλευσις στην Π.Ε. Κοζάνης



Συνέλληνά μου, Έλληνα πολίτη του νομού Κοζάνης,

Ονομάζομαι θεοδώρα Γκιούρα και είμαι υποψήφια βουλευτής νομού Κοζάνης με την Ελλήνων Συνέλευσις. Με το παρόν βίντεο θα ήθελα να γνωστοποιήσω σε όλους την συμμετοχή μου και την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές.

Η κατάσταση που βιώνουμε σήμερα στην χωρά μας είναι πολύ κρίσιμη. Όλοι μας βιώνουμε το άδικο καθημερινά μέσα στο περιβάλλον μας. Η χωρά μας έχει ξεπουληθεί από όλα τα κόμματα που μας κυβέρνησαν έως σήμερα. Οι αυτοκτονίες καθημερινά αυξάνονται και τα παιδιά μας φεύγουν στο εξωτερικό. Η χωρά μας και δη η Δυτική Μακεδονία έχει πρωτεύσει στην ανεργία. Οι επιχειρήσεις καθημερινά κλείνουν και η οικονομία μας είναι πια ανύπαρκτη παρόλο που ο πλούτος μας είναι τεράστιος.

Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι ο μοναδικός Πολιτικός Φορέας που έχει πιστοποιημένο αποδεδειγμένο πλούτο. Έχουμε ήδη καταθέσει τις προγραμματικές μας δηλώσεις που αφορούν όλους τους νευραλγικούς άξονες της Πολιτείας μας.

49000 έργα 2,3 τρις ευρώ είναι ήδη εγκεκριμένα προς υλοποίηση σε όλη την Ελλάδα αμέσως με την ανάληψη της διακυβέρνησης από την Ελλήνων Συνέλευσις. Άμεση ρευστοποίηση των 600 δις που κατέθεσε ο Αρτέμης Σώρρας για όλους τους Έλληνες και 20000€ σε κάθε έναν Έλληνα εγγεγραμμένο στους εκλογικούς καταλόγους ως πρώτη ανακούφιση μέσα στην πρώτη εβδομάδα της διακυβέρνησης από την Ελλήνων Συνέλευσις.

Είναι η ευκαιρία να αποδείξουμε σε όλους ότι η Ελλήνων Συνέλευσις δεν τάζει και δεν υπόσχεται προεκλογικά, αλλά ότι πραγματοποιεί μόλις εκλεγεί πρώτη. Είναι η ευκαιρία να δείξουμε σε όλους ότι η δύναμή μας είναι η ένωσή μας. Είναι η ώρα να πούμε σε όλους αυτούς που μας δυναστεύουν ότι η Ελλάς θα περάσει στα χεριά των Ελλήνων.

Η συμμετοχή όλων μας στις Εθνικές εκλογές είναι επιτακτική ανάγκη. Στις 7 Ιουλίου πρέπει να δώσουμε εάν ηχηρό μήνυμα σε όλους αυτούς που νομίζουν ότι ο Έλλην άνθρωπος θα μείνει γονατισμένος με σταυρωμένα τα χέρια.

Είναι άπειρη τιμή για εμένα να εκπροσωπώ το Έθνος μας ως υποψήφια βουλευτής νομού Κοζάνης με την Ελλήνων Συνέλευσις. Στις Εθνικές εκλογές διεκδικώ την ψήφο σου, Πολίτη του νομού Κοζάνης για μια έδρα μέσα στο κοινοβούλιο ώστε να ακούσεις Ε.ΣΥ. την δική σου φωνή μέσα στην Βουλή.

Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε όλοι οι Έλληνες Ελλήνων Συνέλευσις Αρτέμη Σώρρα. Κλείνοντας θα ήθελα να πω σε όλους ότι η σελίδα μου είναι ανοιχτή στο Facebook προς όλους και δέχομαι οποιαδήποτε ερώτηση από τον οποιονδήποτε. Η απάντηση θα δοθεί μέσω βίντεο.

Διεύθυνση Εκλογικού Γραφείου: Γκέρτσου 22 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Τηλέφωνο: 2461 102433
Τηλ. Εκπροσώπου Τύπου: 6949611037

3 σχόλια στο άρθρο “Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Θεοδώρας Γκιούρα στις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 με την Ελλήνων Συνέλευσις στην Π.Ε. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.