Μητέρα 4 παιδιών στην Κοζάνη κατάφερε να βγάλει 19.125 μόρια στις Πανελλαδικές



Ο λόγος για τη Σωτηρία Τσίτσαρη κάτοικο Κοζάνης, μητέρα 4 παιδιών, η οποία μετά από τα 2 πρώτα παιδιά της που κατάφεραν να μπουν στο ΑΠΘ, η ίδια με επίμονο διάβασμα έβαλε τα γυαλιά σε όλους και το αποτέλεσμα ήταν 19.125, όπως χαρακτηριστικά περιγράφει το τρίτο της παιδί, ο Γιώργος Τριανταφύλλου:

Αρχικά ένα μπράβο!

Τελικά το μεγαλείο το ανθρώπου δεν είναι ούτε το χρήμα, ούτε η δόξα, ούτε η εξουσία, ούτε η αναγνώριση!

Το μεγαλείο του Ανθρώπου βρίσκεται μέσα στα πιο απλά πράγματα, η μάνα μου πέρσι αποφάσισε φέτος να δώσει Πανελλήνιες, πήγαινε και αυτή καθημερινά στο σχολείο όπως εγώ, γυρνούσες σπίτι το μεσημέρι έβρισκες φαΐ, τα ρούχα διπλωμένα, το σπίτι να λάμπει, βοηθούσε το μικρό να διαβάσει και μετά έως το βράδυ διάβαζε για τις εξετάσεις.

Μετά το μεγάλωμα 4 παιδιών αποφάσισε να πάρει το κουράγιο και να δώσει και αυτή πανελλήνιες όπως τα 2 μεγάλα μου αδέρφια τα οποία βρίσκονται στο ΑΠΘ ο ένας με 18.000+ και η άλλη με 16.000, μεγάλωσε ένα δύσκολο παιδί σαν εμένα και έχει ένα παιδί στην ηλιλία των 10 ετών, άγνωστο το από που αντλεί αυτή τη ψυχική δύναμη, αλλά το θεωρώ τεράστιο ότι κατάφερε να μας δώσει κάποιες αρχές και αξίες, να είναι συνεχώς δίπλα σε εμάς και στο πατέρα μας και σήμερα μετά από επίμονο διάβασμα έβαλε τα γυαλιά σε όλους και το αποτέλεσμα ήταν 19.125 μόρια!

Ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω, ελπίζω στο μέλλον να μπορέσω να γράψω έστω τα 9.000!

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

6 σχόλια στο άρθρο “Μητέρα 4 παιδιών στην Κοζάνη κατάφερε να βγάλει 19.125 μόρια στις Πανελλαδικές

  1. κατά μάννα και ο γυιός ! συγχαρητήρια!

    είστε “σκάνδαλο” για την μηδενιστική αντίληψη περί οικογένειας που έντεχνα καλλιεργείται στις μέρες μας..

    Πρόσφατα επώνυμη κυρία δήλωσε : προτιμώ να υποδέχομαι μετανάστες παρά να κάνω παιδιά !
    και μία άλλη : τι τα ήθελες τα τρία παιδιά. Εγώ ένα έκανα και μετάνοιωσα !!!

  2. Κάρεν Σαντόρουμ, σύζυγος του σχολιαστή του CNN και πρώην υποψήφιου προέδρου Ρικ Σαντόρουμ: Είμαι η Κάρεν Σαντόρουμ, μπεστ σέλερ συγγραφέας των “New York Times”, αλλά ο σημαντικότερος τίτλος μου είναι ΜΗΤΕΡΑ! Εύχομαι να ΑΠΟΚΤΗΣΩ περισσότερα παιδιά!»

  3. Ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ και πολλά πολλά συγχαρητήρια. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι, γιατί κι εγώ είμαι μητέρα δύο παιδιών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.