Συνελήφθη 68χρονος στην Καστοριά να μεταφέρει πάνω από 12 κιλά ακατέργαστης κάνναβης



Συνελήφθη χθες (27-06-2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 68χρονος ημεδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, στo πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη χώρα και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίσθηκε από προαναφερόμενους αστυνομικούς, σε περιοχή της Καστοριάς, να κινείται Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα με οδηγό τον 68χρονο, βρέθηκε 1 ταξιδιωτικός σάκος που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 12 κιλών και 200 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
12 κιλά και 200 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
1 κινητό τηλέφωνο και
1 κάρτα SIM.

Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.