Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τις συνθήκες του δυστυχήματος με τους ποδηλάτες στην Πτολεμαΐδα – Στη Θεσσαλονίκη άλλοι 2 τραυματίες ποδηλάτες



Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 ξεκίνησε η διαδικασία της πραγματογνωμοσύνης για το όχημα της 62χρονης οδηγού, τα ποδήλατα των 6 ατόμων που τραυματίστηκαν και τις συνθήκες του μοιραίου δυστυχήματος ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η σχετική έκθεση. Τις επόμενες ημέρες, επίσης, θα ολοκληρωθούν και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων όπου έχουν πάρει δειγματοληπτικά από όλους τους εμπλεκόμενους στο συμβάν, για ενδεχόμενο αλκοόλ, όπως οφείλει να πράξει η Αστυνομία, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δεν προκύπτει η χρήση αλκοόλ σε κανέναν από τους εμπλεκόμενους στο δυστύχημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR, η 65χρονης οδηγός, φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός της με αποτέλεσμα την εκτροπή του οχήματος δεξιά και εκτός ασφάλτου, ενώ στην προσπάθεια της να το επαναφέρει μπήκε στο αντίθετο ρεύμα όπου εκείνη τη στιγμή διέρχονταν οι ποδηλάτες. Από τα στοιχεία δεν προκύπτει στο σημείο φρενάρισμα της οδηγού.

Η 62χρονη γυναίκα, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ η ίδια ενημερώθηκε για τους δυο νεκρούς ποδηλάτες μετέπειτα κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στον Εισαγγελέα, όπου της απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες, για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια κατά συρροή.

Η δικογραφία αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα με τις καταθέσεις των συγγενικών προσώπων και όλων των εμπλεκομένων το συμβάν, ενώ η Αστυνομία έχει ήδη τέσσερις καταθέσεις, εκ των οποίων οι δύο είναι από αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού περιστατικού.

Η κατάσταση των τραυματιών του δυστυχήματος

Σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκαν άλλοι δύο από τους τραυματίες ποδηλάτες, του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε έξω από την Πτολεμαΐδα, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 και συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η μεταφορά τους σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης έγινε για προληπτικούς λόγους, ως πολυτραυματίες, ενώ η κατάσταση της υγείας όλων των τραυματιών, φαίνεται να είναι σταθερή και χωρίς να εμπνέει ανησυχία.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.