Ψάχνουν σπίτια για ενοικίαση και δεν βρίσκουν στην Πτολεμαΐδα – Λίστες αναμονής στα κτηματομεσιτικά γραφεία της πόληςΠερισσότερα από 100 νεαρά ζευγάρια περιλαμβάνουν οι λίστες αναμονής των κτηματομεσιτικών γραφείων στην Πτολεμαΐδα, με αυξητική τάση, που αναζητούν στέγη και δεν βρίσκουν, ενώ, το ήδη οξυμένο πρόβλημα, θα διογκωθεί με την έλευση των φοιτητών στο Νέο τμήμα ΤΕΙ που θα λειτουργήσει από το φθινόπωρο στην πόλη.

Οι μετακινήσεις οικογενειών από τη Μαυροπηγή, τους Αναργύρους, την Ποντοκώμη καθώς επίσης και εργαζομένων στην υπό κατασκευή Μονάδα Πτολεμαΐδα V, στην πόλη, κάλυψαν την προσφορά σε στέγη, ενώ, την ίδια στιγμή, οι εργολάβοι παρέμειναν αναποφάσιστοι.

Μικρή ανακούφιση, το τελευταίο διάστημα, η έναρξη των εργασιών ανέγερσης οικοδομής καθώς επίσης και της ανακαίνισης διαμερισμάτων που παρέμεναν κλειστά.

Οι κτηματομεσίτες κάνουν λόγο για αρκετά οικόπεδα στην πόλη και παροτρύνουν τους δικαιούχους να τα αξιοποιήσουν

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ψάχνουν σπίτια για ενοικίαση και δεν βρίσκουν στην Πτολεμαΐδα – Λίστες αναμονής στα κτηματομεσιτικά γραφεία της πόλης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.