Οι ArtistasBalkan για την 4η Συναυλία Αγάπης στην Κοζάνη



Την Κυριακή 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η 4η Συναυλία Αγάπης, στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ της Κοζάνης. Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία της Ομάδας Εθελοντών Κοζάνης και με διοργανωτές τους ArtistasBalkan (Βαλκάνιοι Καλλιτέχνες), μία αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση, που έχει ως στόχο τη διοργάνωση εκδηλώσεων για φιλανθρωπικό σκοπό, και συνδιοργανωτή τη νεοσύστατη οργάνωση «ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», που ιδρύθηκε με σκοπό την οικονομική ενίσχυση παιδιών που πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα. Μάλιστα, τα έσοδα της συναυλίας θα μοιραστούν σε οικογένειες, μέλη των οποίων πάσχουν από σοβαρά αυτοάνοσα νοσήματα.

Ιδιαίτερα, θα πρέπει να δοθούν εύσημα στους μουσικούς, που έπαιξαν αφιλοκερδώς, διεξάγοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μαζί με τον συντονιστή τους, Στάμο Ευριπίδη. Το στίγμα της άφησε η παιδική χορωδία του ωδείου Δημήτρη Δημόπουλου, που άνοιξε τη συναυλία με το τραγούδι του Παντελή Ουσταγιαννίδη «Να δω του Ήλιους ανθισμένους – Για τον Αλέξανδρο». Ευχαριστούμε θερμά τον παρουσιαστή Γιάννη Σερβετά και, κυρίως, τον κόσμο που έβαλε κι εκείνος το λιθαράκι του σε αυτή την προσπάθεια.

Τσικέλα Θεοδώρα,
εκ μέρους των ArtistasBalkan

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.