Ολοκληρώθηκε η δίκη της υπόθεσης της δολοφονίας της Χρυσούλας Βλάχου στην Κοζάνη



Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 25 Ιουνίου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο στην Κοζάνη η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της πολύκροτης υπόθεσης για τη δολοφονία της Χρυσούλας Βλάχου.

Έπειτα από την πρόταση του Εισαγγελέα Κοζάνης να κριθεί ένοχος ο σύζυγος της Χρυσούλας Βλάχου, που σε πρώτο βαθμό είχε καταδικάστηκε σε 20ετή φυλάκιση, αγόρευσαν οι δικηγόροι των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, το Δικαστήριο αποφάσισε στις 16 Ιουλίου να ανακοινώσει την τελική απόφαση.

Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας Βλάχου βρέθηκαν από νωρίς στα Δικαστήρια της Κοζάνης, περιμένοντας τη δικαίωση της άτυχης Χρυσούλας, όπως δήλωσαν οι ίδιοι στο KOZANILIFE.GR.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Ολοκληρώθηκε η δίκη της υπόθεσης της δολοφονίας της Χρυσούλας Βλάχου στην Κοζάνη

  1. 16 Ιουλίου ;..δηλαδή ΜΕΤΑ την ισχύ του νέου Ποινικού Κώδικα από 1-7, οπότε θα είναι υποχρεωτικό για το δικαστήριο να αναγνωρίσει ελαφρυντικό πρότερου έντιμου βίου αν έχεις λευκό ποινικό μητρώο, ελαφρυντικό που κακώς αναγνώρισε το πρωτόδικο δικαστήριο με τον ισχύοντα ποινικό κώδικα. Οπότε ισόβια δεν θα επιβληθούν ούτως ή άλλως, στην καλύτερη περίπτωση θα του επιβληθούν 20 χρόνια, από τα οποία άντε να εκτίσει τα 12 χρόνια.
    Τόσο κοστολογείται από το νομοθέτη η αξία της ανθρώπινης ζωής
    Δεν μπορούσαν να ανακοινώσουν την απόφαση μέσα στον Ιούνιο;

  2. Η Ελλάδα κατάντησε όαση του κάθε παραβατικότητας, κλέφτη, δολοφόνου κλπ . Αν κλωτσήσεις ( ούτε καν σκοτώσεις) σκύλο και φυλακή θα πας και βαρύ πρόστιμο θα πληρώσεις με συνοπτικές διαδικασίες!!! Η ανθρώπινη ζωή δεν αξίζει πια τίποτα!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.