«Ημέρα Καλής Πράξης 2019» για την εταιρία «Κωτσόβολος» και την ομάδα του καταστήματος της Κοζάνης



Φωτογραφία αρχείου από παλαιότερη δράση

Η ομάδα των εργαζομένων της Κωτσόβολος στην Κοζάνη ανέλαβε την υποστήριξη του ‘’Τιάλειου Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κοζάνη’’, στο πλαίσιο της «Ημέρας Καλής Πράξης» 2019.

Η δράση προέβλεπε παροχή γεύματος και συντροφιά στους ανθρώπους της 3ης ηλικίας που πραγματικά την έχουν μεγάλη ανάγκη.

Για 7η συνεχή χρονιά, η μεγαλύτερη ενέργεια εθελοντισμού, η «Ημέρα Καλής Πράξης» της Κωτσόβολος, χάρισε «χρώμα» και χαρά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με τις μοναδικές δράσεις των εθελοντών της. Οι 1.550 εθελοντές της εταιρείας από τα καταστήματα, τα κεντρικά γραφεία, τις αποθήκες και το κέντρο διανομής επισκευών της εταιρείας συνεπείς στο ραντεβού τους, την Κυριακή 9 Ιουνίου, μοιράστηκαν σε 72 ομάδες και συμμετείχαν δυναμικά σε πολλαπλές δράσεις με επίκεντρο τα παιδιά, τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, την 3η ηλικία ή το περιβάλλον.

Επιπλέον, το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι» της Κωτσόβολος κατάφερε να στηρίξει κοινωνικές δομείς και ιδρύματα με την παροχή συσκευών που έχουν προσφέρει οι πελάτες της και τις έχει επισκευάσει για να στηρίξει οικογένειες που τις έχουν ανάγκη.

Το έργο της Κωτσόβολος χρόνο με το χρόνο αφήνει το αποτύπωμά του, βάζοντας το λιθαράκι του στη δημιουργία μίας ζωής καλύτερης για όλους!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.