Στο Εισαγγελέα Κοζάνης θα οδηγηθεί η 62χρονη οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου της Πτολεμαΐδας – Σταθερή η κατάσταση των ποδηλατών



Θλίψη σκόρπισε στο Πανελλήνιο η είδηση του θανάτου δύο νεαρών ατόμων το μεσημέρι της Κυριακής 23 Ιουνίου 2019, λίγο έξω από την πόλη της Πτολεμαΐδας, όταν ΙΧ αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παρέσυρε συνολικά 6 ποδηλάτες που κινούνταν στο σημείο.

Το όχημα που οδηγούσε 62χρονη γυναίκα από την Πτολεμαΐδα , πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας τη στιγμή που το διέσχιζε η παρέα των ποδηλατών με αποτέλεσμα τον τραγικό απολογισμό: 2 νεκροί και 4 τραυματίες.

Με καταγωγή από το Πλατανόρευμα Κοζάνης ο άτυχος 25χρονος Γ.Π που έχασε τη ζωή του, ενώ καταγωγή από την Έδεσσα είχε ο δεύτερος ποδηλάτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας οι 2 από του τέσσερις τραυματίες , ενώ τις επόμενε ώρες θα αποφασιστεί αν θα γίνει η διακομιδή του ενός σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση νοσηλεύεται και η 62χρονη γυναίκα που οδηγούσε το ΙΧ αυτοκίνητο και φυλάσσεται και κρατείται από την Αστυνομία, ενώ την επόμενη ώρα θα οδηγηθεί στο Εισαγγελέα.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Στο Εισαγγελέα Κοζάνης θα οδηγηθεί η 62χρονη οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου της Πτολεμαΐδας – Σταθερή η κατάσταση των ποδηλατών

  1. Κριμα και για τα παιδια κριμα ομως και για αυτη η γυναικα γιατι οτι και να εγινε σιγουρα δεν το ηθελε και δεν το επιδιωξε..

  2. Καθόλου κρίμα για αυτή την γυναίκα… γιατί απλά δολοφόνησε 2 νεαρά παιδιά ,που είχαν την ζωη μπροστά τους. Οδηγική παιδεία 0 σ’αυτή την χώρα… τι θα πεί δεν το ήθελε!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.