Δήλωση υποψηφιότητας της Στέλλας Θεοχάρη στις Εθνικές Εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης



Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

μετά την απόφαση του προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αλέξη Τσίπρα να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, κατέρχομαι στις επικείμενες εθνικές εκλογές ως υποψήφια βουλευτής στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα που με εμπιστεύεται και επενδύει σε νέους ανθρώπους, γιατί το παρόν και το μέλλον αφορά κυρίως την νέα γενιά η οποία θα πρέπει να έχει ενεργή και ουσιαστική συμμετοχή στις πολιτικές διαμόρφωσής του.

Έχοντας πλήρη επίγνωση και συναίσθηση της ευθύνη της επιλογής μου, δεσμεύομαι να ενισχύσω με κάθε τρόπο την προσπάθεια για μια ισότιμη και αλληλέγγυα κοινωνία που δεν οπισθοδρομεί, που σέβεται και προστατεύει τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, που κρατάει τους νέους της στον τόπο τους και για μια Ελλάδα που πρέπει να συνεχίσει να αποτελεί παράγοντα ειρήνης, σταθερότητας και ασφάλειας στην Ευρώπη και στην Μεσόγειο.

Θεωρώ επιβεβλημένο, μετά την έξοδο της πατρίδας μας από την κρίση, η οποία πριν από την διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α φάνταζε ανέφικτη, και έχοντας εισέλθει πλέον σε περίοδο κανονικότητας, να ανανεώσουμε την εντολή στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για να συνεχιστεί η προστασία των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων, να ληφθούν μέτρα ενίσχυσης της μεσαίας τάξης , να προστατευτεί ο δημόσιος χαρακτήρας της υγείας και της παιδείας, να συνεχιστεί απρόσκοπτα η οικονομική ανάπτυξη της Χώρας με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης και να περιοριστεί δραστικά η ανεργία και ιδίως των νέων.

Σας καλώ, λοιπόν, την 7η Ιουλίου 2019 να συμμετάσχουμε όλοι στην γιορτή της Δημοκρατίας, να εμπιστευτείτε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την επόμενη τετραετία και με τη ψήφο σας και να μου δώσετε την δυνατότητα να συμβάλλω στην συνέχιση της πολιτικής ανάταξης και ανάπτυξης της χώρας, δημιουργώντας το αύριο που μας αξίζει για την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης και της Χώρα μας.

Με εκτίμηση,
Στέλλα Θεοχάρη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.