Θέσεις εργασίας εποχιακού προσωπικού από επιχείρηση στη Βέροια με δωρεάν μεταφορά του προσωπικού



Το κονσερβοποιείο – χυμοποιείο «ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ» στη Βέροια ανακοινώνει πως δέχεται αιτήσεις για πρόσληψη εποχιακού προσωπικού για τη θερινή περίοδο 2019 Εργάτες/Εργάτριες και Χειριστές Κλαρκ/Βοηθοί Χειριστές Κλαρκ.

Για να κάνετε αίτηση μπορείτε να αποστείλετε τα παρακάτω δικαιολογητικά στο email: hr@aqf.gr είτε να τα προσκομίσετε στα γραφεία μας στη Βέροια (δίπλα στο Σιδηροδρομικό Σταθμό).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΕΝΑ/ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ :

1)ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Η΄ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ – ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ- AΔΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ)

2)ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ Η΄ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΑΦΜ

3) ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ (ΙΚΑ)

4) ΑΜΚΑ

5) ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΔΕΗ

6) ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

7) ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΡΑΠΕΖHΣ (1oς ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ)

ΕΠΙΠΛΕΟΝ για τους:

Ασφαλισμένους στον Ο.Γ.Α.: *Για τους ασφαλισμένους του πρωην Ο.Γ.Α απαιτείται ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ όπου να αναφέρει ότι δεν οφείλετε ληξιπρόθεσμες εισφορές ή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΦΕΙΛΗΣ όπου να αναφέρει ότι έχετε υπαχθεί σε ρύθμιση και τηρείτε αυτήν. Επιπλέον να αναφέρει μέχρι πότε έχει ισχύ η βεβαίωση ή η ρύθμιση.

Χειριστές Κλαρκ: Άδεια χειριστή μηχανημάτων Έργου

Βοηθούς Χειριστές Κλαρκ: Βεβαίωση Αναγγελίας

Η μεταφορά θα γίνεται με λεωφορεία της εταιρείας

Για περισσότερες πληροφορίες για την μεταφορά σας (την καλοκαιρινή σεζόν) είτε για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε στο Τηλ. 2331 0 23774 κα Μαρκογιαννάκη Φαξ: 2331 0 26974

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με την νομοθεσία (ν.4461/2017 αρ. 92) για την «περιστασιακή εργασία των εγγεγραμμένων ανέργων» ρυθμίζεται το θέμα ως εξής: «Άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ., που πραγματοποίησαν ως και εβδομήντα (70) ημερομίσθια ανά δωδεκάμηνο, μπορούν με αίτησή τους προς τον ΟΑΕΔ να βεβαιώνουν συνεχή χρόνο ανεργίας, αφαιρουμένου του ως άνω χρόνου εργασίας τους και κάθε χρονικού διαστήματος κατά το οποίο δεν ήταν εγγεγραμμένοι άνεργοι».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.