Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στο τμήμα Κοζάνης – Βέροιας για 4 μήνες – Δείτε αναλυτικά

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό (τμήμα Ημαθίας-Κοζάνης), λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα τεθούν σε εφαρμογή από τις 19 Ιουνίου μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2019.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας:

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, στα πλαίσια εκτέλεσης εργασιών καθαρισμού του εξοπλισμού ασφαλείας των σηράγγων της Εγνατίας Οδού, και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας, στο τμήμα από τον Α/Κ Βέροιας έως τον Α/Κ Πολυμύλου, αποφάσισε:

Από έκδοση παρούσης έως 31-10-2019 και κατά την διάρκεια των ανωτέρω εργασιών, τον αποκλεισμό της δεξιάς ή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, στο ανωτέρω ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου, πλην τις ημέρες του Σαββάτου, της Κυριακής, τις ημέρες των αργιών, καθώς και τις ημέρες που υφίστανται επικίνδυνες, για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ομίχλη, χιονόπτωση).

α) Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών, θα εφαρμόζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με την τυποποιημένη και εγκεκριμένη σήμανση για κινητά εργοτάξια μικρής διάρκειας επί αυτοκινητόδρομων, σύμφωνα με την απόφαση ΔΜΕΟ/Ο/613 (ΦΕΚ 905/20-05/2011), σήμανση η οποία εγκρίθηκε προς εφαρμογή και από την «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.».

β) Η ανωτέρω εγκεκριμένη σήμανση θα τοποθετείται, έκαστη ημέρα πραγματοποίησης των εργασιών, με την ανατολή του ηλίου και θα απομακρύνεται με τη δύση του ηλίου από τον ανάδοχο του έργου «ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.», με μέριμνα της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.».

γ) Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρχει συνεχώς διαθέσιμη, για την κυκλοφορία των οχημάτων, η δεξιά ή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, επί του εν λόγω αυτοκινητοδρόμου.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στο τμήμα Κοζάνης – Βέροιας για 4 μήνες – Δείτε αναλυτικά

  1. Νοτιομακεδονας

    - Edit

    Απαντήστε

    Τουριστική περίοδος κίνηση ζεστη…. Οι ιδανικότερες συνθήκες για έργα στη Εγνατία… Μουσχαρια ε μουσχαρια. Ήθελα να ξερα ποιο σαινι παίρνει αυτές τις αποφασεις

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.