Η δήλωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Αμανατίδη στις εθνικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία

Η πολιτική αλλαγή ως καταλύτης εξελίξεων στη χώρα είναι αναγκαία και επιβεβλημένη. Προσδοκούμε να δράσει ως επιταχυντής των αλλαγών και προσαρμογών που θα πρέπει να γίνουν, σ’ ένα περιβάλλον προκλήσεων και ευκαιριών για όλους. Σ’ ένα περιβάλλον συνεχούς δημοσιονομικής προσαρμογής όπου η χώρα μας θα πρέπει να βρει τον προσανατολισμό και να απελευθερώσει την παραγωγική δυναμική της προς όφελος της ανάπτυξης και της προόδου.

Η δυναμική αυτή έχει την αξία που της προσδίδουμε και γίνεται δημιουργική όταν την πιστεύουμε πραγματικά και την προικίζουμε με τα αναγκαία εφόδια.

Η Νέα Δημοκρατία προδιαγράφει συγκεκριμένα και ξεκάθαρα το πώς θα πορευτεί ως Κυβέρνηση και θα οδηγήσει τη χώρα στη νέα εποχή με βιώσιμο τρόπο, με πρόγραμμα και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις των πολιτών, σ’ ένα Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο περιβάλλον συνεχών αλλαγών και ευκαιριών.

Αυτό ήταν και η πρόκληση για μένα.

Η αφορμή ήταν η τιμητική πρόσκληση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη προς το πρόσωπό μου και η απάντηση ολόθερμα θετική.

Η συμπόρευσή μου με το όραμα και τη στρατηγική που εκφράζεται από τη Νέα Δημοκρατία, είναι αυτονόητη πράξη ευθύνης. Με τιμά ιδιαίτερα η συμμετοχή μου σε μία δημοκρατική οικογένεια που απελευθερώνει τις δημιουργικές δυνάμεις, δίνει αξία στην παραγωγή πλούτου για όλους και σέβεται όσους βρίσκονται σε μειονεκτική θέση. Σε μία παράταξη που προβάλλει τη χώρα στο μέλλον ως αναπόσπαστο τμήμα μιας δίκαιης Ευρώπης που λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε κράτους μέλους της.

Κρίσιμα ζητήματα για τη Δυτική Μακεδονία και ειδικότερα για το Νομό Κοζάνης, όπως η επιχειρηματικότητα και η αγροτική ανάπτυξη ως πυλώνες δημιουργίας θέσεων εργασίας και εισοδήματος, το περιβάλλον, η ποιότητα ζωής και η κοινωνική συνοχή θα πρέπει να βρεθούν στο προσκήνιο με συγκεκριμένες πολιτικές. Η μετάβαση της περιοχής σε μια νέα παραγωγική δομή χαμηλού λιγνιτικού αποτυπώματος με την παράλληλη ανάδειξή της ως κέντρου ενεργειακών εξελίξεων της χώρας και των Βαλκανίων, η αξιοποίηση του φυσικού πλούτου και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς συμπληρώνουν το μωσαϊκό της αναπτυξιακής στρατηγικής μας, μαζί με τα αναγκαία έργα υποδομής.

Ο Νομός Κοζάνης πρέπει να βρει το ρόλο του και να γίνει πρωταγωνιστής στην Ελλάδα, με τη συνεργατική δράση όλων των συντελεστών τοπικής ανάπτυξης. Η προσπάθεια για βελτίωση, με την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητα ως προτεραιότητα και την κοινωνία όρθια, θα πρέπει να είναι συνεχής.

Αυτός είναι ο πραγματικός στόχος στην υλοποίηση του οποίου μπορώ να συμβάλλω γνωρίζοντας σε βάθος τα ζητήματα της ανάπτυξης σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, λόγω της θέσης μου ως Γενικό ς Διευθυντής της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ και της μακρόχρονης πετυχημένης ενασχόλησής μου με τα συναφή θέματα.

Για το σκοπό αυτό, δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις καθώς και για τη διαμόρφωση των αναγκαίων πολιτικών και του διοικητικού – θεσμικού πλαισίου, υπό την διορατική καθοδήγηση του αρχηγού της παράταξης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ιστορία μπορεί να γράφεται από λίγους αλλά τη διαβάζουν πολλοί. Και οι πράξεις μας καθορίζουν το μέλλον, το δικό μας και των παιδιών μας.

Στην προσπάθεια αυτή σας καλώ να γίνουμε συνοδοιπόροι και να απαντήσουμε θετικά στις δημιουργικές απόψεις και προτάσεις που εκφράζονται από τη Νέα Δημοκρατία.

Η ενασχόλησή μου με την ενεργό πολιτική στοχεύει στην υπεύθυνη και αποτελεσματική εκπροσώπηση του Νομού Κοζάνης και των πολιτών του στο Εθνικό Κοινοβούλιο ως Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιας παράταξης που μπορεί, αξίζει και δείχνει το δρόμο για τη χώρα του μέλλοντος.

Η επιτυχία αυτή θα έλθει μόνον με τη δική σας στήριξη.

Σας καλώ όλους να δώσουμε άλλη μία ευκαιρία στον εαυτό μας, για το μέλλον!

Ξεκινάμε μαζί

Κοζάνη, 18/06/2019

Γιώργος Αμανατίδης
Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Κοζάνης Νέα Δημοκρατία

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η δήλωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Αμανατίδη στις εθνικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία

  1. Ούτε που τον ξέρω τον άνθρωπο Αλλά το έχω προσέξει και με άλλους υποψηφίους τελευταία.αυτο το ριμαδοκινητο τι το κοιτανε; έτσι τους ειπαν; κοίταζε το κινητό σου για να κάνεις κλικ στον κοσμο; όλοι το κινητό τους κοιτάζουν αφού…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.