Ενημέρωση για τη Δωρεά Μυελού των Οστών στο προσωπικό της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας στην Φλώρινα από τη «Γέφυρα Ζωής»



Σκέψου να είσαι ΕΣΥ ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να σώσει κάποιον ασθενή!!!

Πόσο μαγικό συναίσθημα!!!! Κι όμως είναι πιο πιθανό απ’όσο φαντάζεσαι…

Αρκεί να γίνεις δότης Μυελού των Οστών… και που ξέρεις… μπορεί να είσαι ΕΣΥ που θα σώσεις μία ζωή…. Μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα σωθεί…….. αν γίνουμε ΟΛΟΙ δότες.

Είναι απλό!!! Δώσε δείγμα αίματος ή στοματικού επιχρίσματος, για να ταυτοποιηθείς και ίσως μια μέρα κληθείς να σώσεις μια ΖΩΗ!!!!

Εύκολα και ανώδυνα, μέσω της φλέβας, περίπου όπως δίνεις αίμα!!! Στόχος ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ να περάσουμε πανελλαδικά τους 250.000 δότες Μυελού των Οστών, ώστε να έχει ΕΛΠΙΔΑ ο κάθε ασθενής με λευχαιμία.

«Κάθε χρόνο, για χιλιάδες ασθενείς, και ειδικά παιδιά και νέους, με ασθένειες απειλητικές για τη ζωή τους, η μεταμόσχευση μυελού των οστών είναι η μοναδική τους επιλογή για επιβίωση και θεραπεία.

Το ΚΕΔΜΟΠ «Χάρισε Ζωή» ενημερώνει και εγγράφει εθελοντές δότες μυελού των οστών καθημερινά σε ολόκληρη της Ελλάδα. Ήδη μέσα από τις δράσεις του από το 2013 εκατό εθελοντές δότες (από 500+ συμβατούς) του ΚΕΔΜΟΠ στάθηκαν τυχεροί και κλήθηκαν να «Χαρίσουν Ζωή» σε συνάνθρωπους τους.

ΕΣΥ;;; Ακόμη το σκέφτεσαι;

Ευαισθητοποιήσου

Γίνε δότης Μυελού των Οστών ΣΗΜΕΡΑ

Χάρισε ζωή – Νίκησε τη λευχαιμία!!!

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                Ο Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος           Βακφάρης Αθανάσιος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.