Δημιουργία τράπεζας αίματος από τον Όμιλο Affidea και την Εθνική Ασφαλιστική στην Κοζάνη



Ο όμιλος Affidea και η Εθνική Ασφαλιστική συνεχίζοντας τις από κοινού δράσεις τους με επίκεντρο τον άνθρωπο, διοργανώνουν την Παρασκευή 21 Ιουνίου, εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης. Στο πλαίσιο των αναγκών σε αίμα αλλά και λόγω έλλειψης αίματος κατά τη θερινή περίοδο, είναι σημαντική η συνεισφορά όλων μας.

Με σκοπό τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος, η Εθνική Ασφαλιστική, το διαγνωστικό κέντρο και εργαστήριο Affidea Κοζάνης και οι εργαζόμενοί τους απευθύνουν πρόσκληση συμμετοχής στο ευρύ κοινό. Μάλιστα, η Affidea σε μια προσπάθεια να εμφυσήσει την αξία της πρόληψης, θα προσφέρει δωρεάν πακέτο εξετάσεων προληπτικού ελέγχου ως επιβράβευση και αναγνώριση σε όλους όσοι εθελοντικά ζήσουν την εμπειρία της προσφοράς προκειμένου να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη της δράσης. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, από τις 9.00 πμ. έως τις 13.00 μμ.

Προσοχή πριν την αιμοδοσία
Να έχει μεσολαβήσει διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών από την προηγούμενη αιμοδοσία
Να είμαστε απολύτως υγιείς
Να μην ακολουθούμε φαρμακευτική αγωγή
Οι γυναίκες να μην αιμοδοτούν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή της εμμήνου ρύσεως
Να έχουμε πάρει ελαφρύ πρωινό
Να είμαστε ξεκούραστοι & να μην έχουμε ξενυχτήσει
Να μην έχουμε καταναλώσει αλκοόλ τις προηγούμενες 24 ώρες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.