Μετέφερε με το λεωφορείο αφορολόγητα τσιγάρα, ποτά και φθοριούχο ψυκτικό υγρό – Σύλληψη 54χρονου οδηγού λεωφορείου στη Φλώρινα



-Σύλληψη 55χρονου αλλοδαπού, οδηγού Ι.Χ. Λεωφορείου, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
-Κατασχέθηκαν ανωτέρω Ι.Χ. Λεωφορείο, πλήθος αφορολόγητων καπνικών προϊόντων, ποσότητες αλκοολούχων ποτών και φθοριούχου ψυκτικού υγρού

Τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουνίου 2019 στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνελήφθη 55χρονος αλλοδαπός για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, προαναφερόμενοι αστυνομικοί με τη συνδρομή υπαλλήλων του Τελωνείου Κρυσταλλοπηγής, πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ. Λεωφορείο με οδηγό και ιδιοκτήτη 55χρονο αλλοδαπό, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αλβανία – Ελλάδα. Κατά τον έλεγχο ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-550- πακέτα αφορολόγητου καπνού, συνολικού βάρους -13.750- γραμμαρίων,
-3.068- γραμμάρια αδασμολόγητου χύμα καπνού,
-60 πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων,
-12- σακούλες αφορολόγητου καπνού, συνολικού βάρους -6.000- γραμμαρίων,
-33- δοχεία που περιείχαν αλκοολούχα ποτά, αμφιβόλου ποιότητας και παραγωγής, συνολικού βάρους -134- λίτρων και
-4- φιάλες που περιείχαν φθοριούχο ψυκτικό υγρό, συνολικού βάρους -49,4- λίτρων.

Ανωτέρω πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων, συνολική ποσότητα αδασμολόγητου καπνού και αφορολόγητων αλκοολούχων ποτών, καθώς και φιάλες φθοριούχου ψυκτικού υγρού θα παραδοθούν στο Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής.

Επίσης, κατασχέθηκε και το ανωτέρω Ι.Χ. Λεωφορείο.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.