Οργανωμένη επιχείρηση της Αστυνομίας στα Γρεβενά με μία σύλληψη αλλοδαπού: Έκρυβε πάνω από 270 κιλά ναρκωτικά



-Περισσότερα από 270 κιλά ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκαν στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής

-Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για αποθήκευση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων

Οργανωμένη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες (12-6-2019) το μεσημέρι, στο νομό Γρεβενών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί 32χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για αποθήκευση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Στην επιχείρηση σύλληψης του δράστη συνέδραμαν επίσης αστυνομικοί Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών.

Ειδικότερα, η επιχείρηση οργανώθηκε και σχεδιάστηκε στο πλαίσιο κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων σχετικά με τη δράση κυκλώματος το οποίο μεταφέρει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών από την Αλβανία στη χώρα μας, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 32χρονο σε χωριό των Γρεβενών, διότι τον εντόπισαν να έχει αποθηκεύσει στο εσωτερικό παραπήγματος 256 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 271.360 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης 1 μαχαίρι, συνολικού μήκους 20 εκατοστών, τρία (3) κινητά τηλέφωνα, οκτώ (8) σάκοι και ένα (1) υφασμάτινο γάντι.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.